България трябва да бъде Спасена и спасението и зависи от нашите незабавни и решителни действия!

За честта и славата на България!

Мобилизация!!!

Българи и Българки, казвам се Атанас Калев и съм човека застанал с лицето си пред Протеста на 11.09.2017г.

Въпреки че ми бяха блокирани и двата профила за 30 дни. Въпреки, че блокираха и два профила на хора зад Страницата, докато влизах през тях за да правя публикации тук, някак си неусетно минаха двата месеца в които обявих Датата 11.09 (понеделник) и часа 17:00 за ден на Протест пред Парламента.

Протест под мотото “ Има такъв Народ“, който както разбрахте е организиран не само от мен, а от организации като “ Единни за Промяна“, Доброволната Дружина осн. 1853 г., и много други регистрирани и неформални граждански обединения. Протест, който има за цел да Смени Системата.

Начетох се и се наслушах на милион и една измислици, кой защо и как организирал и плащал протеста, който иска да разпусне всички партии – някои от които иначе организирали протеста?!

Протест, който иска да разпусне Парламента – няма значение, че някакви партии вътре организирали Протеста?

Протест, който иска не само да свали Бойко, Пеевски, Курнелия, Валери и другата пасмина от чудовища в българската политика, без значение, че те си плащали, за да го има Протеста.

Протест, който иска да спре всички международни финансирания от Фондации към НПО та от типа “ Да България“ или „Америка за България“, БХК и т.н. без значение, че те били основни организатори?!

И за да няма повече спекулации по темата, кой какво плащал и какво организирал, искам да е ясно, че Протеста е с цел да Направим живота в България хубав за всички Българи, и да си получат наказанията всички политици и управляващи през Прехода.
Протеста е за Обединение на всички Родолюбиви Българи, които не залитат към Америка или Русия, а са готови да бранят Бъдещето на България.

Това трябва да бъде ясно, на всеки един Българин и всяка една Българка, които са решили да хулят Протеста с цената да спасят унищожението на Партийните касти и техните елити.

Днес България ни Зове, да я Спасим и аз Надувам Тръбата за Мобилизация на цялото Население за готовност на 11.09 да отхвърлят оковите на Партиите и да вземем живота си в свои ръце.

Знам, че Процеса може да трае няколко дена, докато подадат Оставка.

Но също така Вярвам, че все още в България има хора, които са готови да я бранят!

България е ранена смъртоносно и раната е нанесена от онези, които 27 години си играят на политици без ценз, без образование, без знания, без опит на базата опит – грешка!

Затова на 11.09.2017 г. призовавам за сбор на Площад “ Народно Събрание“ в 17:00 часа пред Парламента!

България трябва да бъде Спасена и спасението и зависи от нашите незабавни и решителни действия!

Атанас Калев (един от многото)