България заедно с българския народ са продадени отдавна

България заедно с българския народ са продадени
колаж: Bultimes.bg

Преди няколко дена руският депутат Пьотр Толстой шеговито заяви, че Русия щяла да изкупи България, понеже вече били купили половината от крайбрежието ни.

Всъщност България отдавна е изкупена и не принадлежи на българския народ, а на чужди феодали, които наричаме за по-модерно „инвеститори“. Самата ни държава не се води за такава, а си е чиста американска и западноевропейска колония. При нас отсъства каквото и да е управление в полза на държавата, а вместо него е поставено марионетно, което изпълнява чужди интереси. България отдавна не е на българите.

Руският депутат Пьотр Толостой е прав, понеже около 300 000 руски граждани притежават някъде около 500 000 имота по нашето Черноморие на обща стойност над 5 млрд. долара. Това са предимно заможни руски граждани, които използват закупените имоти главно през летния сезон, като те допринасят много за развитието на туризма в България. Имайки предвид, че голяма част от курортите ни по Черноморието са превърнати в бетонни джунгли, които да обслужват бедняците на Западна Европа, предлагайки им евтин алкохол, секс и наркотици. Поне според западната преса България е рай на евтиния пиянски разврат.

Дотук може да кажем, че България е превърната в туристическа клоака, където българи с по две висши образования се унижават да обслужват полуграмотни и ниско културни британци. Такова нещо едва ли някога ще го видите във Великобритания, но разликата е, че те са независими, а ние сме разпродадена държава – колония.

Продадоха ни енергетиката на чужди инвеститори, за да ни препродават енергията на скъпа цена

Ние допуснахме чужди инвеститори (феодали) да създадат ЕРП-та, чрез които да изкупуват енергията произведена в страната и след това да е препродават на крайните потребители (българския народ) с огромна надценка. Такава идиотщина е имало само в африканските колонии, които навремето са били разграбвани. Там колонизаторите са вземали водните източници от местните хора и са им продавали тяхната вода на висока цена. При нас е абсолютно същото и не само в енергетиката, но и в почти всичко останало.

България – житницата на Израел

Израел масово изкупува земеделска земя в България, като през 2011 година дори самият Бойко Борисов се похвали, че ще станем „житницата на Израел“. Нашето колониално правителство с удоволствие е предложило „богатата“ България да изхранва „бедния“ Израел. Един вид ние не сме държава, а територия, суровинен придатък на Израел. Ние нямаме народ, за неговото благосъстояние не се мисли, така както не се е мислило и за африканците в колониите.

Метрополията Европейски съюз

Колонията България се подчинява безпрекословно на метрополията Европейски съюз. При нас няма държавен интерес, понеже при нас отсъства каквато и да е държава, ние сме просто колония. Някога България е била на първите места в света по производство на домати, а сега 74% от тях под диктат на ЕС се внасят от чужбина. Същото важи и за всички зеленчуци и плодове. Не е по-различно положението и при млекопроизводството. Нашето традиционно земеделие и животновъдство са унищожени, за да може да изкупуваме боклуците на страните от ЕС.

Не знам как Русия ще изкупи цялата България, понеже тя вече не принадлежи на българите. Правителството е просто една марионетна колониална администрация, която се подчинява на чуждите интереси. Ако иска Русия да изкупува България, то трябва да се обърне към САЩ, ЕС и Израел, понеже ние сме тяхна собственост към днешна дата. Те едва ли ще искат да ни препродават обаче, понеже са ни купили на безценица, а получават толкова голяма печалба от нас.