Българските, лъже патрЕоти в името на майка България продадоха земята ни на чужденците

Българските, лъже патрЕоти в името на майка България през последните два месеца доказаха, че метаморфозата на един човек може да не е чиста случайност стига да е добре подплатена с финикийски знаци.

Първо подкрепиха закон с който може да дадат за 100 години България на Концесия, вчера подкрепили новата лудост – чужденци да изкупят земята на България.

Естествено те земята няма как да си я вземат в къщи – нали? Но както ми е известно те чужденците и сега могат да си купуват земя, но трябва да имат регистрирани в България – фирми!

И сега се чудя тази цялата политическа ванхалия (дано фейсбук, не ми блокират, блокирания профил и заради тази дума), чии интерес обслужва.

Случайно или не, всеки път Бойко когато се върне от Турция – се появяват такива закони и се чудя този човек освен Винету ще седне ли да прочете и малко Българска История.

Сега искам да попитам и пенсионерите и „скитническият“ етнос, когато ходите да гласувате, наясно ли сте че вместо да изберете някакви свестни хора – гласувате за една клика политически престъпници.

Само в България един човек за да живее нормално са му нужни 460 лева, но както знаем пенсиите не надвишават 180 лева.

Искам да напиша нещо с езика на Българите, но Фейсбук цензурата няма край.
Затова само ще напиша:

– Единни за Промяна!

11.09.2017 година пред Парламента!

Да сложим Края!

Атанас Калев