Бушоните свършиха, време е да гърми „Главния“!

БУШОНИТЕ СВЪРШИХА, време е да гърми „Главния“!

Случващото е не просто цирк, наблюдаваме агонията на Борисов и бандата му.

Началото на края, така да се каже. Номинирания за регионален министър се е оттеглил, а гласуването на оставките на министрите е отложено.

Още преди седмица БОЕЦ предупредихме, че ще направят всичко възможно за да избегнат оставките на тримата министри. Оставките бяха подадени само за да хвърлят прах в очите на обществото и да свалят напрежението след трягедията в искърското дефиле, а през това време Борисов се криеше в дупкара си. Никой, никога , по никакъв начин не е имал каквото и да е намерение да поема някаква отговорност.

И до днес няма никой обвинен освен шофьора. В същото време Борисов осъзна, че губи подкрепа в собствените си редици. Мутрите и калинките в ГЕРБ разбраха, че ролята им е единствено на бушони, памперси и изтривалки за Вожда и той е готов да продаде и предаде всеки и всичко за да спаси собствената си кожа. Време беше. Още тогава казахме, че „дългата скамейка на ГЕРБ“ ще се окаже дълга до… хотел „Берлин“ и нито милиметър по дълга. Пеевски и господарите спуснаха назначенията на Буда, а той е поставен вече само в ролята на изпълнител на волята им. Но и бушоните вече свършиха.

Никой не иска да си залага главата за потъващият кораб на Мутрата. Няма желаещи за министри-бушони. Защото всички знаят, че ролята им ще бъда да прибират комисионните за Вожда, да покриват следите на престъпленията и , ако гръмне някакъв скандал, те да поемат удара вместо Борисов и да изгорят , за да свети Светиня Му. Само дето информацията, че Буда е бита карта вече се носи из редиците на мафията и обкръжението на Борисов започва да оредява. Слугите му първи ще го предадат. После ще го предадат и господарите.

Такава е съдбата на всеки диктатор и на всеки мафиотски бос.

БОЕЦ концентрирахме усилията и действията си през последните седмици за да държим фокуса върху оставките на министрите и да упражним натиск върху разклатената кочина на Борисов. И натиска трябва да продължи. Скоро и на площадите. Бушоните свършиха, време е да гърми „Главния“!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук