Бягайте с двеста от тази Държава управлявана от хунтата на Борисов – ако още има такава!

Бягайте с двеста от тази Държава – ако още има такава!

В държавата, където власттва политическата олигархия, ти обикновеният човек, нямаш шанса да съществуваш или по точно имаш право, но трябва да си послушен роб на системата.

Повдигнеш ли глава идват гавазите с бухалките и те правят мармалад – не ми вярвате ли, тогава си създайте бизнес за стотици хиляди левове и в един момент решете, че трябва да помагате на хората да си решават проблемите. Тогава ги гарантирам, че те ще дойдат тихо с маските и ще ви разбият всичко за секунди с бухалките наречени, пране на пари, данъчни проверки, данъчни ревизии и запориране на сметки и имущество. Няма значение, дали си бил честен и почтен в бизнеса, за секунди ставаш престъпник и нарушител, ако те са го решили и ако продължаваш да си непримирим в един момент те правят публично престъпник и ти отнемат думата във всички медии да се защитиш.

Тогава разбираш, че няма смисъл да се оплакваш и започваш да действаш, но не да ходиш да се молиш на някоя партия да те вземе под крилото си, за да не те закача другата престъпна групировка, а дейтваш така както трябва да го направиш, така както ти диктува сърцето. Намираш трибуна и започваш да обясняваш на хората, какво и как вършат политическите групировки начело в вожда в България – Бойко Борисов, но това ще го правиш докато, дойдат и с шутове те свалят и от там, за да разбереш най – накрая, че трябва да бягаш с двеста от тази държава и да не се връщаш при Хунтата наречени политици в България.

Позната ли ви е тази История, предполагам, че на всички, които по един или друг начин са правили през живота си бизнес и са се изправили срещу силните на деня им е позната, няма значение дали са скочили на местната или изпълнителната власт, защото в България те винаги са били свързани.

Сега разбирате ли, защо такива като мен и стотици други, които напуснаха вече България са омерзени от тези престъпници, които Вие наричате политици, за моя зла участ познавам много от тях още от времето преди да станат такива и понякога съм си задавал въпроса, как хора, които една клечка за зъби не могат да издялкат с ножче да си извадят очите, стават политици. Знам как стават, но това е дълга тема за която години наред пишехме в страницата която свалиха вчера, страницата, която осем години наред всеки ден им вадеше далаверите, корупцията и наглите схеми. Най – интересното е че преди два месеца качихме материали за синята зона в София и обяснихме, че готвят над 100% увеличение и тогава някои хора пак ни обвиниха, че правим фалшиви новини. Преди няколко дни качихме информация, че бъде спряно топлоподаването на София, заради Аварии и това се случи, но когато ние пишем нещо то се обявява от правителството,че било фалшиви новини, защото нямало автор и източник – ако искате да пишем и източнка си и утре да отидете и да размажете и него, така ли е политически бандити? Много ви се иска, но няма как да научите откъде получаваме информация, защото знаем как да си опазваме вече хората от вашата политическа мафия.

Но искам да дам един съвет на хората в България – махайте се от тука с двеста и не се обръщайте назад, защото вече ми е ясно след осем години, че няма да излезете да се борите, не защото не искате, а защото не вярвате на никой и нищо, не вярвате дори на себе си. Дори онези със заплатите до 500 лева, които като си платят тока през зимата, се чудят какво да ядат до края на месеца и те не си вярват, макар да нямат според мен какво да губят вече и те не вярват на никой, дори на себе си. Така че бягайте и не поглеждайте назад, оставете тука само политическата мафия и онези, които се хранят от тях и наблюдавайте процеса от далече как накрая ще се избият като във филм на Тарантино или Копола и тогава може и да има шанс за България, а дотогава си вземете децата, родителите и наредете живота си далеч от Хунтата на Борисов, защото тук никой няма шанс да не бъде смачкан, ако му казва всеки ден в лицето, че са организирана престъпна група и още по – лошото е че вече овластени на няколко пъти, се научиха как да ползват всички лостове да заглушават Свободното Слово и да го представят като борба срещу Фалшивите Новини.

Но няма да е все така е казвал един Българин и е обикалял България да създава революционни комитети…

Атанас Калев, Фейсбук