Червените бабички са натовци във войната срещу Русия, а демократите са истинските верни комунисти

Министър Москов: „България е пред реална опасност да бъде представлявана от червен генерал. Румен Радев е опасност за демокрацията.“

Агент Буда син генерал ли бе Пепи? А? Или услужливо забравихте кой е Борисов, как и от кого беше закичен с генералски пагон!? Забравяте и други сериозни неща. Парите замъгляват спомените, нали!

Вещици сте вие, Пепи, истински политически вещици!

Да знаете все пак, че за разлика от Борисов, който е фалшив генерал до мозъка на костите си, Радев е истински в това отношение. На всичко отгоре е твърдо натовски настроен и ангажиран по специален ред, в сравнение с вашия банкянски бащица! Нали знаете, че американците не пропускат лесно!?
Народът е по прост отвсякога и в това не се съмнявам. Този народ няма интелект за да разбере, че руските интереси се представят от Борисов и компания, а не от БСП ! БСП се превърна в пронатовска партия с твърда евро-атлантическа ориентация и под трайно американско менторство! Не казвам, че е лошо, само констатирам факти.

С две думи, червените бабички са натовци във войната срещу Русия, а демократите са истинските верни комунисти, които с финес и лекота прокарват всеки руски интерес не само в България! Феномен, но това е истината. На когото и да се доверите, не забравяйте какво ви казвам днес! Измама дебне отвсякъде…

Николай Марков, Фейсбук