Чиновници, партийни калинки, държавни служители и кметове, вие ще изгорите заради Борисов

ВИЕ СТЕ СЛЕДВАЩИТЕ, дами и господа чиновници, партийни калинки, държавни служители и кметове

Видяхте ли как ги тръшкат с белезници по площадите? Вие сте следващите!

И това „вашите“ ще го направят. Тези, на които слугувате.Тези, чиито заповеди изпълнявате. Тези, за които крадете. Тези за които гласувате, ТЕ ще ви предадат и продат!

ТЕ са недосегаеми , но вие не сте. Вие сте техните бушони, предпазители, щитове, памперси, подлоги, паравани. Вие ще горите един по един за да светят те! Борисов, Цветанов, Пеевски, Цацаров, министри и още неколцина „богопомазани“ са готови да предадат и продадат всеки и всичко за да оцелеят. Вие пълните техните джобове, крепите тяхната власт и се храните с трохите от трапезата им. ГЕРБ, БСП, ДПС и всички ченгедийници- партиий на статуквото са превърнати в касички, които вие пълните, а чрез тях свинете си пълнят офшорките и банковите сметки в чужбина. Вършите престъпления, морите народа, слугувате на господарите си и ще плащате техните грехове. ТЕ първи ще подсегнат на вас, като усетят заплаха за себе си.

Служителите в НАП видяхте ли ги?-на боклука! Служителите в ДАИ? – на боклука! Кмета на Септември? – на боклука! Депутатите мишоци, които Буда изхвърли за да запази „стабилността“ – на боклука! Вие, НЕУВАЖАЕМИ дами и господа чиновници, партийци, държавни служители и кметове сте „оценени и допустими жертви“, вие сте „нужни щети за да запазим дебелите“, вие сте „лесно прежалими“ , вие сте „прибори за еднократна употреба“, вие сте техните бухалки и изтривалки…Когато народа се дигне, а напрежението се трупа, сами виждате ежедневните протести, вие сще сте първите пожертвани. Вашите глави ще падат, докато господарите ви ще се опитват да имитират „борба с корупцията“ и ще ви режат главите един по един! С вашите трупове ще замерят народа за да се спасят. Заслужено. Защото сами сте приели да бъдете слуги на мафията. И ще плащате. И прошка няма да има.

БОЕЦ водим битка срещу това зло, ставаме все повече и въпреки цялата ви власт не можете да ни смачкате и това е вашият кошмар. Ще се видм на площадите и всеки ще плаща за действията си! За милионите прокудени в чужбина българи, за милионите съсипани човешки съдби, животи и мечти, за милиардите открадната и одрани от гърба на народа! Ще плащате. Възмездие и справедливост.

А избор винаги има, да продължите да обслужвате господарите си, или да се опитате да изкупите греховете си! Вие решавате. Идва Видовден. Скоро!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук