Чорбаджиите измислиха нова банкнота, с която ще ни вдигат заплатите

Тази сутрин разбрах, че нашата БНБ и Европейската централна банка са се договорили за приемането на Еврото като официална валута в България.

Затова от снощи е започнало масовото печатане на банкноти с номинал 0 евро.

Идеята за напечатването на тези банкноти с такъв номинал е дошла от така наречения Едър Български Бизнес, който на свое извънредно събрание в сряда, по настояване на правителството е предложил тази и единстена мярка за справяне с всички видове кризи в България.

Банкнотата е защитена с всички видове защити на Централната Европейска Банка и с нея, няма да можете да си купите нищо, но за сметка на това вашите работодатели ще могат да ви плащат всеки ден. Правителството да изплаща навреме всички пенсии и помощи. Също така да се разплаща бързо по всички обществени поръчки.

Вие ще бъдете доволни, а правителството спокойно, че вече няма да има проблем с ниските заплати и най – вече с тяхното не плащане от страна на бизнеса.

От пресцентъра на правителството съобщиха, че с тази първа стъпка с приемането на евробанкнотите се надяват да бъдем приети в Шенген, да дойдат още повече Инвеститори от Европа и най -вече да преборят, корупцията по високите етажи на властта.

Също така да се намали инфлацията и да няма никаква безработица в България.
Тази публикация е художествена измислица, но евробанкнотата с номинал 0 евро е факт!

Атанас Калев, Национален Протест срещу безобразията в България