Човекът който заплаши Нинова и Радев: Борисов е дълбоко посредствен, дори тъпоумен оцеляващ интригант

Кой е човекът, който отправи заплахи със Свещена война към президента на България Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова?

Както първи Епицентър.бг съобщи, това е Кемил Рамадан от Пазарджик. Бивш кандидат за президент. Изповядва радикален ислям.

Вчера той беше задържан след акция на ДАНС, признал е за заплашителните СМС-и, които е изпращал на Нинова, и е пуснат на свобода.

За президентските избори през 2016 г. под № 20 ЦИК вписа кандидатпрезидентската двойка на ПП „Балканска демократична лига“ Кемил Рамадан (кандидат-президент) и Момчил Добрев (кандидат-вицепрезидент). На първи тур на изборите получава 6089 гласа, или 0,16%.

„Бизнесмен, собственик на автокъщи и автомивки „Маджестик“, фондация „Мериям“, „Хейло“ ЕООД, „Лайт Клининг“, „Маджестик Ауто“, вилни селища „Маджестик Хаузес“, международен сайт за аукционни стоки и е най – големият производител на пъстърва в Европа с производство над 50 млн. пъстърви на сезон“, така определя себе си кандидатът за президент.

Роден е на 22 септември 1974 г. във Велинград в семейство на помаци. Баща му е имам в Костандово.

Заявява, че се познава лично с президента на Чечения Рамзан Кадиров и собственика на „Манчестър Сити“ шейх Мансур, който е упълномощил Кемил да бъде представител на най-богатия фонд в света – „Абу Да Би Инвестмънт“.

Зам.-председател е на Политическа партия „Българско национално обединение“. Семеен с едно дете.

Учил е в Саудитска Арабия и е член на забранената фондация ИГАСА. Изповядва радикален ислям, гласи информация от службите. Бил е кандидат за президент.

Твърди, че има висше образование – магистър по право.

Самият той твърди, че е страстен почитател на изкуството и колекционерството. Колекционер е на картини, в колекцията му включва творби на Владимир Димитров-Майстора, Генко Генков, Светлин Русев, Величко Минеков и други именити класици. Колекционер е и на антики, като е собственик и организатор на аукционен сайт. Адреналин си доставял чрез карането на спортни коли, в гаража му са едни от най-бързите коли на света, но ги кара само по писти с възможност да се развие техния потенциал. По пътищата на България е джентълмен на пътя.

Пак според самия него, политическите му убеждения са консервативни и десни.

Кемил Рамадан поддържа собствен блог. В него се изкава по различни теми – от урана във водата на редица хасковски села, до предизборната кампания за парламентарните избори.

За изборите той твърди, че всички партии обещават на народа пари за пенсии и заплати, но не казват откъде ще ги вземат – от по-високи данъци, с които ще задушат дребния и среден бизнес. „Днешните политици са продажници, а не патриоти! Партиите, които управляват са мафиотски организации, които източват България“, твърди Рамадан в блога си.

Според Рамадан Бойко Борисов е „дълбоко посредствен, дори тъпоумен оцеляващ интригант, съвсем в примитивните политически традиции на региона“, „Негодникът от Банкя“, „вирус, изпуснат от някоя от биологичните лаборатории на ЦРУ“, а „На Борисов и обкръжението му мястото му е в БЕЛЕНЕ!!!“

От риториката на Рамадан е ясно, че негови врагове са всички политици и партии в България. В този смисъл, заплахите на въпросното лице срещу президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова никак не изглеждат безобидни…

Източник: Епицентър.бг