Да избираш партия, като по-малкото зло е като да правиш избор между холерата и чумата

Обществото трябва да бъде организирано на съвсем различен принцип: не политически, а професионален. Ако изобщо партийните пристрастия се наричат организираност, то бъдете сигурни, че 90% от гласувалите за определена партия просто избират „по-малкото зло“!

Такова предпочитание е равносилно да правиш избор между холерата и чумата, от какво да умреш! И те не са виновни – съвсем не! Онези, които по принцип трябва да предлагат алтернативи, политиците, нямат никакъв интерес да променят, каквото и да било! А народът, който е до такава степен манипулиран и изнемощял, няма никаква сила, да се противопостави на статуквото.

Това съвсем не значи, че няма алтернатива. Винаги има такава! Все повече хора осъзнават, че партиите са отживелица. Но и те, както и болшинството, се чудят, „ами какво ще правим без партии?!“ Съзнанието на хората е до такава степен зомбирано, че да излязат от матрицата, за тях е невъзможно! Митовете и предразсъдъците са си свършили своето!

Но, светът се разкрепостява! Човечеството се освобождава от авторитарните представи за властта! Елитът вече не е онова, което респектираше обикновените хора! Високата им информираност „свали дрехите“ на „богопомазаните“! Човекът видя, че зад фасадата, изградена с толкова усилия от продажните медии, стои пустота! Дори още по-зле… престъпност! А всяка власт се крепи на заблудата в народа, че единствено тя е достойна, да ни представлява и управлява! СЪБУДЕТЕ СЕ!

Ради Чухлев, Фейсбук