Да помогнем на Мария да победи рака: Нямам право да се предам, аз съм майка!

Животът на една млада жена от Перник се преобърна.

Миналата година тя получи страшната новина, че има нискодиференциран аденокарцином на белия дроб, или казано на разбираем език – злокачествен тумор на белия дроб, съобщава glas.bg

„Аз като майка нямам право да се предавам, затова ще се боря с всички сили да победя злокобното заболяване“, пише Мария Тодорова в социалните мрежи.

Вече близо година тя води борба с коварната болест, но след последните три химиотерапии болестта и рязко се влошила.

Ето какво написа Мария в собствения си Фейсбук профил:

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ, ДАРИЛИ МИ ЖИВОТ! НЕ ОПРАВДАХ НАПЪЛНО ОЧАКВАНИЯТА ВИ! НЕ ПОСТИГНАХ ТОЛКОВА БЪРЗО ЛЕЧЕНИЕ, КОЛКОТО МИ СЕ ИСКАШЕ И МЕЧТАЕХ. ОСТАНА БОЛКАТА. НО НЕ СЪМ ОТЧАЯНА. РАЗБРАХ, ЧЕ МИ ПРЕДСТОИ ДЪЛГА БИТКА, ОТ КОЯТО ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗНА ПОБЕДИТЕЛ. ТОВА Е МОЯТ ЖИВОТ. НЯМА ПЪТ НАЗАД. НЕ СПИРАМ ДА СЕ МОЛЯ, ДА МЕЧТАЯ. А МОЯТА МЕЧТА Е ТОЛКОВА ПРОСТИЧКА-ДА ОЗДРАВЕЯ, ДА ЖИВЕЯ, ДА СЕ РАДВАМ НА ДЕТЕТО СИ. А ЗА МЕЧТИТЕ СИ, ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ.

СЛЕД КОНСУЛТАЦИИ С ВОДЕЩИ ПРОФЕСОРИ В ТУРЦИЯ И МОЯТ ЛЕКУВАЩ ЛЕКАР, МИ БЕ СМЕНЕНА СХЕМАТА НА ЛЕЧЕНИЕ. ПРЕДСТОЯТ МИ НОВИ 4 ХИМИОТЕРАПИИ, ДОПЪНИТЕЛНИ ТЕРАПИИ, ПЕТ СКЕНЕР И ЯМР. СМЕНЕНИ СА МИ И ЛЕКАСТВАТА.

В ДАРИТЕЛСКАТА МИ СМЕТКА ИМАМ ПО МАЛКО ОТ 5000 ЛЕВА. А САМО ЕДНАТА ХИМИОТЕРАПИЯ, ЗАЕДНО С ПРИДРУЖАВАЩИТЕ ЛЕКАРСТВА И ТЕРАПИИ Е 3500-4000 ЕВРО. АКО НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТЕРАПИИ. ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ПРЕСТОЯ В БОЛНИЦАТА, СМЕТКАТА МИ Е 27000 ЕВРО. А ОЩЕ СЪМ ТУК.

АМИ, ТОВА Е МОЯТ ЖИВОТ ЗАСЕГА! БОРБА И БОЛКА! ТРЯБА ДА ГО ПРОМЕНЯ.

НАДЯВАМ СЕ И МЕЧТАЯ!

ОБИЧАМ ВИ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ! И ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! ❤❤❤

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД
INAN: BG90FINV91501317376264
BIG : FINVBGSF
ТИТУЛЯР: МАРИЯ ТОДОРОВА АЛЕКСАНДРОВА

Да помогнем на Мария да извърви дългия и труден път към пълното си възстановяване! Детето й и всички, които я обичат, имат нужда от нея!

Повече информация за Мария може да намерите в страницата и във Фейсбук: Да помогнем на Мария да победи рака

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ, ДАРИЛИ МИ ЖИВОТ! НЕ ОПРАВДАХ НАПЪЛНО ОЧАКВАНИЯТА ВИ! НЕ ПОСТИГНАХ ТОЛКОВА БЪРЗО ЛЕЧЕНИЕ, КОЛКОТО МИ…

Публикувахте от Мария Тодорова в Вторник, 21 юли 2020 г.

<