Да защитим една почернена българска майка от лапите на самозабравилите се управници

”Ако се случи нещо с теб, какво ще правим ние?”

Отдавна жена ми и децата не ми задават този въпрос.

Дали защото знаят отговора, или защото не искат да го чуят, не знам. Но, аз все по често си го задавам.

На мен никой не ми дължи нищо, но аз, като част от това общество и обществото като цяло дължим на много хора много! Най-малкото, дължим на близките и семействата на загиналите в служба на Родината военни, полицаи и пожарникари, уважение и грижа. Признателност, в памет на техните синове, съпрузи, бащи и братя! И не държавата, а ние, гражданите дължим това признание. Защото държавата, това е мутренската кочина на Буда, Пеевски и Цацаров, в която властта иска да изхвърли от жилището и майката на командоса Емил Шарков, загинал в Лясковец.

А гражданите, това сме ние, все още запазилите човешкият си облик българи, неприемащи властта на мафията и непримиряващи се с опитите на дебелите да смачкат всеки неудобен и буден! Ваня Рибчева, майката на Емил Шарков и до днес търси истината за смъртта на сина си. И като член на БОЕЦ бе до нас във всичките ни битки за справедливост с кураж и смелост, на които малцина мъже са способни! И бе наказана. С това си действие управляващите ни престъпници доказаха, че са способни на всичко. Никога в историята ни не са ни управлявали по долни и безскрупулни боклуци! А са ни управлявали всякакви боклуци.

На 13.12.2017г, в 13.00ч. БОЕЦ ще бъдем пред Министерски съвет, за да защитим една почернена българска майка от лапите на самозабравилите се управници. Същите, които носят отговорност за смъртта на сина и. Това е тест за цялото ни общество. И се моля да го издържим. За да имат смисъл битките ни… И да имаме отговори за децата си.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук