Даниел Божилов: Далаверата с е-винетките става все по-дълбока

Имаме си система за 180 млн., която хем не работи, хем парите не са платени. А и май ги няма щото АПИ уж са бюджетна организация.

Имаме надстройка, която също не работи, но явно е платена. Както каза Цаци по един друг повод Цветан Василев може да е давал по 100 бона на месец на Шиши да ми ги носи, ама той не ми ги е давал.

Коментарът е от личния профил на Даниел Божилов във Фейсбук. Ето какво още написа той.

Неяснотите и далаверата с електронните винетки стават все повече и по-дълбоки. Какво могат австрийците и колко водеща фирма са както ни я представят се видя с билинг системата на „Мобилтел“ 2010 г. която със старта си се срина и 6 месеца абонатите плащаха нещо на око и неясно какво. За референциите от тази система нещата са ясни.

От позицията им днес обаче става ясно, че едни 180 млн. лв. за изграждане на системата на тях не са им платени. Както каза Цаци по един друг повод Цветан Василев може да е давал по 100 бона на месец на Шиши да ми ги носи, ама той не ми ги е давал.

Отделно разбираме, че АПИ е надграждала на своя глава системата с неясно какво и с неясно кои фирми. Сигурното е, че не е безплатно. Колко точно са платили и на КОЙ за сега е търговска тайна.

Рекапитулация. Имаме си система за 180 млн., която хем не работи, хем парите не са платени. А и май ги няма щото АПИ уж са бюджетна организация. Имаме надстройка, която също не работи, но явно е платена.

Та както се казва парите са похарчени, но резултат йок.

Между другото тоя Ненков или къфто беше, дет заради калпав контрол затри сума народ в Своге нали го върнаха като незаменим именно заради електронната винетка? Той отговорност нещо няма ли да носи НАЙ-ПОСЛЕ!

Източник: Фрог нюз