Данъците са система, в която политиците и бюрократите присвояват пари от гражданите, за да ги пилеят най-безогледно (ВИДЕО)

Дали сте виждали това видео по някоя от родните медии? Все пак е сериозен упрек и право на гледна точка! Действието се разиграва в Европейския парламент. Някой да е чул нещо по темата? – Цвета Кирилова

„Г-н председател, тук бих искал да цитирам големия американски философ Мъри Ротбард, че държавата е институция за систематизирана кражба в особено големи размери.

Данъците са всъщност система, в която политиците и бюрократите присвояват пари от гражданите, за да ги пилеят най-безогледно. Това място не е по-различно.

Удивителното е, че наистина не зная как успявате да останете толкова безизразни по темата за неплащане на данъци.

Цялата комисия и нейните бюрократи не плащат своите данъци. Вие не плащате данъци, както гражданите плащат данъци! Вие имате огромен набор специални схеми!

Комбинирани данъци, високи данъчни прагове, пенсионни схеми без вноски. Вие сте най-големите данъчни измамници в Европа. Но! Ето Ви тук да проповядвате с важен тон. Да, това послание ще достигне до хората в ЕС.

Вие ще узнаете, че през юни евроскептиците се завръщат във все по-голям мащаб… Все по-голям мащаб! Ще Ви кажа и нещо по-лошо, когато хората усетят Вашите номерца, няма да мине много време и ще нахлуят в тази зала и ще Ви обесят. И ще бъдат прави!“