Диктатура на мафията! Стотици хиляди български семейства бяха разорени и прокудени от родината им от тази престъпна банда

Майната им на ЧЕЗ, десетките хиляди български фирми, които бяха смачкани от Буда и копоите му платиха жестока цена!

Председателя на надзорният съвет на ЧЕЗ каза в прав текст, че Бойко Борисов искал ЧЕЗ да се махне от България и затова компанията е била принудена да се оттегли.

И всички като че ли бяха изненадани!

За десет години десетки хиляди бизнеси и фирми в България бяха смачкани, рекетирани и обирани от мафията на Буда, Цецо, Пеевски и копоите им – депутати, областни управители, кметове, областни координатори и всякакви мутрагени и боклуци!

НАП, Инспекция по труда, митници, НОЙ, полиция, прокуратура, ДАНС, всички тези служби и институции бяха превърнати в репресивен апарат за рекетиране и изнудване на бизнеса и мачкане на неудобните.

Унищожиха малкия и среден бизнес, олигарсите превзеха държавата. По места всеки, който не се отчита на местният герберски феодал бива смачкван. Всеки, който не играе за ГЕРБ на избори бива разкатаван от ревизии и проверки. Всеки! Печатници, шивашки предприятия, колбасарски цехове, мандри и фурни, всички плащат на мафията! С пари, суджуци, кашкавал, телевизори, кой с каквото има, само за да оцелеят!

Диктатура на мафията! Стотици хиляди български семейства бяха разорени и прокудени от родината им от тази престъпна банда. Свинете са ненаситни. Живот има само за слугите им, за техните обръчи от фирми. Пеевски, Борисов, Гергов, Минев и компания, в техните джобове потънаха милиарди от обществени поръчки. Милиарди от държавният бюджет и еврофондовете. Дебелите стават все по дебели, а народа чезне!
Изгониха и чуждите инвеститори, тръгват си дори и полумафиотски компании като ЧЕЗ, защото им писна от рекета на свинете. И защото станаха неудобни.

Сега Буда протяга ръка към западните Балкани. Нови реки от еврофондовете ще потекат към тях и мутрата вече е направил схемите за точене. В България ресурса за крадене вече сввършва, държавата е оглозгана. Злото ни изпива като гаден тумор! И още не е късно. Още можем да се преборим с злото. Вече няма какво да губим.

Има и хора свободни, които не са се пречупили и не са се предали и те ще поведат.

БОЕЦ водим тази битка! Иначе просто ще угаснем. Бавно и мъчително. Не можем и няма да го позволим.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук