Динко: Бойко Борисов е един човек, който перфектно си върши работата

„Бях в Харманли. Смятам, че направих всичко възможно да се достигне до консенсус. Да покажа на народа, че сме едно семейство и трябва да се подкрепяме, не само когато има хубави моменти, но и лоши.“

Това заяви по Нова телевизия ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол.

Той заяви, че бежанците не трябва да са в България, а да ходят при Меркел.

„Мисля, че помогнах да бъде разбрано по правилния начин – не може едни хора да ги храним и поим, а те да вдигнат ръка, Тези хора не трябва да са в България. Може да ходят при Меркел”, изказа мнението си Динко.

Според него бежанците са неблагодарни, понеже ги храним и поим, а те ни трепет.

„Не може да ги храниш и поиш, а те да искат да те трепет. Жени и деца добре, ама мъже с раници на гърба, нямат място в България”, допълни Динко Вълев.

Лоевецът на бежанци е на мнение, че те не бягат от войната, а бягат, защото нямат пари.

„Защото тези бежанци, когато минат една държава и минат в следваща, и следваща, те не бягат от войната, те бягат, защото нямат пари. Да ви нападнат, да ви трепят. Първия момент, когато се сблъсках с тях, аз даже не знаех, че са бежанци”, каза още Динко.

Той заяви, че няма да влиза в политиката и похвали Бойко Борисов.

„Ако искам да ставам политик, до сега да бях станал. Премиерът (Бойко Борисов) е един човек, който перфектно си върши работата. Отдавна исках да се срещна с него, защото обмислях някои работи, но не е сега момента да ги обсъждам“, обясни Динко Вълев.