Динко се закани: Тръгвам с рогата напред! Никога не е имало момент, в който да ме е срам, че съм българин

Аз съм народен човек, обикновено момче съм. Имам 3-4 бизнеса, работя. Баща ми е починал, сам се оправям.

Това призна ловецът на бежанци Динко от Ямбол, който за първи път отвори дома си за цяла България, предаде БЛИЦ. По-рано днес Динко Вълев пусна видеообръщение във Фейсбук и се закани:

Смятам най-скоро време да тръгна с рогите напреде и квото стане, такова. Явно трябва да се променят някои неща, има ли желание, има начин, другите да не са повече от мен?! Ще направя така, че да остана в историята!

Искам да имам две деца.

Ако имам две момченца, едното ще го кръстя на баща ми, другото – на мен. Ще ги уча на това, което съм аз”, призна ямболията.

Ако един ден тръгна да се занимавам с политика, може би ще променя две неща. Едното е българският народ да има сигурност. България има нужда от мъжкари. Ако аз се кандидатирам на другите избори, ще си направя лично моя партия.

Цялата армия в България ще я пратя на границата. Повече бежанец не искам да минава през границата.

Във всеки град ще има и граждански отряди, които ще обикалят улиците. Искам пенсиите на бабите да не бъдат под 300 лева.

Много хора чакат да вляза в политиката, но на тези избори няма да се занимавам. Може би на следващите, но ще си направя лично моя партия“, подчерта ловецът на бежанци. Той добави, че от много партии са го канили, но всички били смешници. Предлагали са ми да стана депутат.

Ако вляза в политиката, няма да го направя за пари. Един ден България ще се гордее с мен. Ще покажа, че това, което говоря, е истина. След 10 години или ще съм убит, или ще ми пляскат, както на Тодор Живков. По-вероятно е да ме гръмнат, защото съм неудобен.

Любимата ми книга е Библията. Всяка сутрин ставам от леглото с десния крак и се прекръствам. Никога не е имало момент, в който да ме е срам, че съм българин.