Джамбазки: Ето това е истинската беда. Европа се огъва пред ислямското нашествие (ВИДЕО)

Ето това е истинската беда. Газят „европейските“ ценности и връщат западните общества в тъмните векове., фалшивите „права“, огъването пред ислямисткото нашествие.

Бедата точно е в това, жените да бъдат „третирани“, като същества втора ръка. Като домашни любимци, или домашни животни, или домашни помощници, чието място е само и единствено в кухнята. Боси и бременни. Или където другаде реши собственикът им. Бил той баща, мъж, брат, братовчед.

Нека напомним, говорим за Франция. Не за Афганистан, не за Саудитска Арабия, не за друга ислямистка сатрапия, а за Франция. Франция на „свободата“, „равенството“, „братството“. Франция на правата и свободите. Франция, в която днес жените-мюсюлманки „нямат интерес“ да излизат от къщите си и да ходят в кафенета и бистра, а останалите французойки се страхуват да ходят по улиците. Страхуват се. Във Франция.

До тук, точно до тук, доведе сбърканата, сгрешената политика на „мулти-културализъм“, „толерантност“, „интеграция“. Всичките в кавички, защото всичките те са фалшиви. Толкова фалшиви, колкото и „политиците“, които твърдят, че ги изповядват. Всичките „левичари“, всичките „феминистки“, всичките „приятели на бежанците“ всичките либерални безумци, които от сутрин до вечер ни надуват главите с мантрите за „толерантност“, „интеграция“, „мулти-културализъм“.

Всъщност тези неполезни „мулти-култи“ идиоти узаконяват, оправдават, прикриват, съдействат на насилието над жените. Отричат векове цивилизация и развитие. Угаждат на сбърканите си комплекси, мании и фобии с цената западните общества. Узаконяват неравенството на половете. Газят „европейските“ ценности и връщат западните общества в тъмните векове.

Това видео показва недвусмислено, че няма нито интеграция, нито мулти-културализъм. Че нашествениците нямат никакво намерение да се интегрират. Напротив – те се стремят да наложат във Франция, както и в цяла Европа, обществените, религиозните, културните порядки и ценности на Саудитска Арабия. Първо – жените под ключ, после публично обезглавяване.

Тази идиотска политика е престъпление. Истинско престъпление, към истинските ценности, изповядвани от европейските нации и общества. Семейните ценности. Уважението в семейството и равноправието на половете. Истинските „европейски“ ценности.

И трябва да бъде прекратена. А проводниците и изпратени на „бунището на историята“, с ритник в задника, защото от друго не разбират.

Необходима ни е нова европейска политика на ОТБЛЪСКВАНЕ на нелегалната имиграция от нашите граници и домове. В следните няколко прости, но важни стъпки :

1. Незабавно и плътно прикриване на външните граници на ЕС, включително с преградни съоръжения и използване на сила при отбраната им;

2. Незабавна депортация, екстрадиция, репатриране на икономическите мигранти, както и на всички лица, които нямат статут, имат статут с отпаднала необходимост, или имат каквато и да е било връзка с ислямистки групи или активности;

3. Драстично съкращаване на сроковете за получаване на статут и незабавно прилагане на действията по предната точка относно лицата, които не получават статут или имат статут с отпаднала необходимост;

4. Незабавно закриване на всички духовни или културни „институции“, проповядващи каквито и да е било форми на религиозен или културен екстремизъм и фанатизъм и подвеждане на проповедниците и организаторите под наказателна отговорност; недопускане на лица, заподозрени в екстремизъм към каквато и да е било религиозна или културна дейност на територията на държавите-членове на ЕС;

5. Изработване и прилагане на нова безапелационна културна и религиозна политика на „вписване“ на всички граждани в обществата им, основана на осъзнатия личен избор на всеки гражданин да принадлежи към секуларни граждански общества.

Граждански общества, основани на настоящия правен и конституционен ред и държавни устройства на територията на държавите-членове на ЕС. Включително именна система. Религията е за храма, лоялността – на държавата.

Просто е. Така ще защитим себе си, семействата си, обществата си, държавите си, Европа.

Ангел Джамбазки, Фейсбук, Видеото може да видите тук