Джордж Сорос използва бежанците, като инструмент за създаване на хаос в Европа

Джордж Сорос иска да залее Европа с бежанци

Ако има проблем за Европа, то този проблем си има име и се нарича „Джордж Сорос“.

Европа се намира в критична ситуация, понеже е попаднала под прицела на Джордж Сорос, който иска да премахне националните граници на държавите в нея. Той иска чрез бежанците да разводни европейските националности и да превърни държавите на стария континент в мултинационални. Неговата цел е постигането на една обединена мултикултурна Европа, където национализмът да бъде изкоренен, а националностите на дадените държави да бъдат превърнати в малцинства.

Бежанската вълна, която залива Европа е следствие на политиката на Барак Обама от 2008 година насам. Барак Обама обаче е куклата на конци, която се управлява от Джордж Сорос. Целият този световен хаос е проектиран и се изпълнява последователно от злия гений на Джордж Сорос.

Първо световната финансова криза, която отпуши хаоса по всички краища на света, а след това и цветните революции, които заляха арабските и северноафриканските страни, по-известни като „Арабската пролет“. В последствие животът в тези страни се превърна в истински ад от граждански войни, революции, беззаконие и всякаква несигурност. Това доведе до огромни маси от хора, които са готови на всичко само за да избягат от ада в собствените си държави и да търсят спасение в сигурната за тях Европа.

Джордж Сорос иска Европа да приема по 500 000 мигранти на година

Всичко върви по план за Джордж Сорос, като наскоро той дори се изказа, че Европа има капацитет да приема по 500 000 мигранти на година, което ще и струва около 35 млрд. евро годишно. Той съвсем нагло се разпореди, че на бежанците трябва да им се осигури начин да достигнат до желаните от тях държави. „Търсещите убежище са отчаяни. На бежанците трябва да бъде даден шанс да стигнат до исканите от тях европейски дестинации“, каза Джордж Сорос.

Инструментът на Джордж Сорос „Отворено общество“ изрази пълната си подкрепа за бежанския поток. „Даването на убежище на бежанците са дългосрочна икономическа и демографска инвестиция, а не временни политически решения и популизъм“, обявиха официално от „Отворено общество“.

Единствен унгарският премиер Виктор Орбан се противопоставя на политиката на вмешателство, която е водена задкулисно от Джордж Сорос. Виктор Орбан е наясно с плановете на злия гений и прави всичко възможно да му се противопоставя. „Бежанската инвазия се задвижва от активистите на Джордж Сорос, които съблюдават „човешките права“ и подкрепят всичко, което отслабва и обезличава дадена държава“, каза Виктор Орбан.

Задълбочаване на мигрантската криза в Европа, ако Клинтън стане президент

Ситуацията на стария континент е патова, понеже ако Хилъри Клинтън спечели изборите Джордж Сорос ще си има нова кукла на конци, която ще управлява. Така мигрантската криза в Европа ще се задълбочи, понеже Сорос ще влее нови сили и ще използва нови лостове, за да я развихри отново.

Ситуацията в Европа е, като затишие пред буря и старият континент е в очакване какво ще се случи на изборите през ноември месец в САЩ. Редица аналитици прогнозират, че при избор на Хилъри Клинтън за президент, ще се отдадат на Джордж Сорос още по-големи възможности за оказване на натиск върху правителствата в Европа. Неговите евентуални бъдещи намерения са свързани с отпадането на визите за турските граждани в Европейския съюз и свободният достъп на бежанците в европейските държави.