Джордж Сорос не е мъртъв, а е повече от жив

Вчера се появи информация, че Джордж Сорос е умрял вследствие на сърдечен удар. Това се оказа пълна лъжа, която идва от два жълти англоезични блога.

Джордж Сорос не само, че не е мъртъв, но и днес се е срещнал с доста заможни хора от САЩ и ЕС, което предполага, че нещо ново крои.

В момента Джордж Сорос прави опити да създаде нещо, като „Майдан“ на територията на САЩ. Според различни експертни мнения американският милиардер не иска обаче да сваля Доналд Тръмп от президентския му пост, което е почти невъзможно. Това, което иска Джордж Сорос е да сключи по-скоро сделка с него, като по този начин си запази кожата и кожата на редицата си НПО-та и мозъчни тръстове.

Всъщност Джордж Сорос има една много добре изградена система от НПО-та и мозъчни тръстове по целия свят, които оказват всякакъв възможен натиск на местните правителства. Това, което не иска той е да ги загуби, ако евентуално се сблъска открито с Доналд Тръмп. Затова той по всяка вероятност ще търси договаряне с него, отколкото да рискува да загуби всичко, което е градил десетилетия наред.

Самият Доналд Тръмп ще е президент поне 4 години, след което не се знае кой ще седне на стола в Белия дом. Джордж Сорос вероятно ще забави темпото и ще започне да подготвя кандидат на Демократическата партия за президентските избори след 4 години.