Джордж Сорос подготвя финансов Армагедон, който да свали Тръмп от власт

Милиардерът филантроп Джордж Сорос подготвя нов удар за Доналд Тръмп, като този път ще атакува неговото слабо място – пазарите. Той твърди, че Доналд Тръмп няма абсолютно никакви шансове да оцелее от наближаващия финансов колапс и няма да успее да направи „Америка отново велика“.

Това съобщава американското интернет издание YourNewsWire.com

Джордж Сорос е разочарован от ситуацията в САЩ, където с идването на Доналд Тръмп на власт се поставя под въпрос неговото бъдеще и това на „отворените общества“. Добре изградената му система от НПО-та и мозъчни тръстове е заплашена и Джордж Сорос ще се опита в отчаян опит да спре Доналд Тръмп на всяка цена.

Планът на милиардера да наложи в Белия дом своята марионетка Хилъри Клинтън претърпя пълно фиаско. Последвалите пък опити да дестабилизира страната с купени протести претърпя пълен провал, а финансирането на политици и движения са вече известни по цял свят.

Единственото нещо, което му остана на Джордж Сорос е умението му да манипулира пазарите. В това той неведнъж се е доказвал и неслучайно е наричан „най-големият валутен спекулант в света“.

Експертите, които следят ходовете на Джордж Сорос вече са анализирали неговия евентуален следващ ход. Милиардерът в момента хвърля огромни суми на пазара на облигации.

Планът, който експертите виждат се състои в това да се организира „финансов Армагедон“, който да тласне Запада към разпад и да премахне „неудобните“ за Сорос политици, като Доналд Тръмп. Неговите намерения са веднъж, когато дестабилизира САЩ и да се завърне на бял кон, като спасител.