Днес ни управляват най-гнусните и долни престъпници, които историята ни познава

Десети ноемрви 2017г.

Излязох на терасата и се огледах, две трети от прозорците не светеха. Този град умираше. В държавата на мафията много градове имат тази съдба, а хиляди села са превърнати в призраци.

На този фон гледам по новините как един член на БКП от ГЕРБ говори за червени куфарчета и възхвалява друг член на БКП, като му предопределя още три мандата да бъде премиер на държавата. Същата държава, в която председателят на НС е член на БКП, главният прокурор е член ан БКП, шефа на БНБ е член на БКП, министъра на отбраната е агент на ДС и дори патриарха е ченге от ДС.

Днес ни управляват най-гнусните и долни престъпници, които историята ни познава, ченгета, мутри, комунисти и корумпирани боклуци, продаващи и предаващи държава и народ. Най-бедният народ и най-корумпираната държава в Европа.

28 години след началото на „прехода“ на власт са Буда, Пеевски и Цацаров. Мутра, продажник и мафиот.

А всеки трети български дядо или баба говорят с внуците си по скайпа. Ако внуците им знаят бългаски, иначе само ги гледат и тайно бършат сълзите си.

Преди 28 години се родиха тези, които днес раждат децата си в чужбина, прокудени от управляващата ни мафия. Днес се раждат тези, които след 28 години ще живеят в пустиня.

Имаме само един начин да променим това и дадем шанс на родените и неродените да живеят в родината си нормално. Свободата ни трябва да бъде спечелена. И няма кой друг да го направи вместо нас. И дебелите трябва да платят за престъпленията си. Лустрация, съд и затвор. И почваме да си редим държавата преди да са угаснали и последните прозорци в квартала.

БОЕЦ водим тази битка и събираме будните.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук