До привържениците на Истанбулската конвенция

ДО ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

Не падайте духом ! Нищо не е загубено ! Демокрацията ще ви помогне ! Европа няма да ви забрави !

Щом преодолеете шока от решението на КС,подгответе се за действия. Те ще ви помогнат да възпитавате децата си така, както иска конвенцията. Направете следните неща :

1. Ако имате момченца, научете ги да се гримират. Изпращайте ги на училище или разходка с чорапогащи и полички. Ако детето се казва Ангел, викайте му Ани, ако е Михаил – Мими и т.н.

2. Ако имате момиченца, запишете ги да тренират вдигане на тежести и културизъм. Научете ги да псуват. Стрижете ги много късо или направо нула номер.

3. Потърсете обиграни педофили, за предпочитане със затворническа практика. Запознайте ги с децата си, канете ги на гости и ги изпратете в извън учебно време с тях на лагер, екскурзия или поход. Не придавайте към един педофил повече от три деца, за да не се почувства някое изолирано. Подгответе децата предварително да слушкат и изпълняват каквото им каже или поиска чичкото. Ако намерите и лезбийки – детелюбки, създайте им условия да могат да се реализират.

4. Организирайте през ваканциите джендър обучение за вашите надежди. Раздайте им помагала за социалната роля на пола и им обяснете как от момиченца могат да стават момченца и обратно. Могат и нищо да не станат. Някои могат да се заинтригуват.

Ако нямате деца или те вече са пораснали, Истанбулската конвенция не ви върши никаква работа и вие не сте интересни за създателите й. Но може да участвате в протестите в нейна подкрепа, щом ви плащат. Гледайте да бъдете наети директно от някое чужда фондация или НПО, защото плащат добре и са по-постоянни. Нашите хомо-лезбо-джендърски дружинки също получават парите си от чужбина, но ръководството краде по-голямата част и за вас остават само трохи.

Истанбулската конвенция означава бъдеще за всеки, който следва дадените по-горе указания и се припознае в тези редове.

Васил Василев, Фейсбук