До всички Българи: Нека да променим Системата на 11.09.2017 г. Да покажем на света че: Има Такъв Народ!

Отворено Писмо,

До всички Българи.

Българи и българки, всички Вие, които не вярвате на партии, които на всички видове избори се чудите за кое по – малко Зло да гласувате, трябва да приемете факта, че само масово излизане на Улицата с Решимост за Промяна на Системата ще сложи край на Разрухата!

Двадесет и седем години, се молите и искате от политиците, двадесет и седем години живеете в “ Матрицата“, която те политиците измислиха за нас – хората.
Двадесет и седем години лъжи, далавери и презрение, това е тяхното отношение към нас – хората.

За двадесет и седем години дойдоха и си отидоха Месии като Костов, Станишев, Царя, Бойко, но живота ни не се промени към по добро. Напротив всичко става в пъти по – скъпо, дори се стига до парадокса тока да е увеличен над 150 пъти за двадесет и седем години, за да могат крадливите мутро – партийни секти да държат хората в зависимост и да ги подчиняват в своите „патриотични игри“

На всички ни е ясно, кои са виновните за състоянието на България в момента.

На всички ни е ясно и какво трябва да се направи, но пак някои от Вас мили сънародници, чакат Месия и Водач.

Но това е Грешно и вече доказа, че не работи, затова ви предлагам всеки един от Вас да има право да вземе решения.

Не да гласува за определени семейни – бутикови партии подплатени с пари от неясни източници, а за Страната си, за Децата си, за Работата си, за Парите си.

Двадесет и седем години разни приятелски кръгове на разни приятелски фамилии ни показваха лицата на политиците и ни убеждаваха, че тези хора ще направят живота ни хубав, но в Бъдеще.

Сега аз, Ви казвам, че ако си повярваме можем да си направим живота хубав в пъти повече, сега тук и завинаги – само трябва да излезем на Улицата и да бъдем Единни за Промяната!

Аз не вярвам на политици, не вярвам на партии, но вярвам в идеология и в силата на хората.

Идеология, която партиите забравиха преди двадесет и седем години, както забравиха, че без население – няма Държава!

Както пратиха народа в забвение, за да могат семейно мафиотските им кланове да грабят имоти, пари и да упражняват влияние.

Идеологията, в която вярвам минава през промяна на Системата. Наказания на всички виновни за грабежа. Връщане на решенията в ръцете на хората. И много по – високи доходи за всички.

Идеология за равнопоставеност и справедливост за всички.

Идеология в която хората няма да бягат от България, а ще идват тук за да бъдат Щастливи!

Знам, че на всички Вас, Ви е писнало от красиви думи, но също така знам, че всичко, което Ви заобикаля ви кара да Крещите…

Затова нека променим Системата на 11.09.2017 г. Покажем на света че:

– Има Такъв Народ!

И той е готов да се пребори с лошите и иска промяната, за да има БЪДЕЩЕ!

Атанас Калев