Добре дошли и успех, г-да инвеститори, в държавата на мафията!

ДОБРЕ ДОШЛИ, г-да инвеститори, в свободна и независима България!

Защо ви няма?

Не се страхувайте, идвайте и носете парите си. В държавата на мафията от почти година не са убивали бизнесмени и фирмаджии. А и килърите ни са калпави, понякога дори с гранатомети не уцелват.

Не се страхувайте и от отвличания, похитителите ни са професионалисти. Плащате, благодарите на премиера Бойко Борисов и всичко е наред! Не се страхувайте и за парите си, в момента , в който стъпите на българска земя те вече не са ваши. И фирмите ви не са ваши. На Пеевски са! Той е нещо като национален Фонд за спасение на печеливши бизнеси. Една грижа по-малко. Не се притеснявайте и за корупцията.

Всичко е регламентирано, систематизирано и стабилно. Просто плащате и всичко се подрежда. Може и касова бележка да ви издадат – рушвет един брой – 4 тона суджук!

Но, доларите и еврата са за предпочитане. И то по сметки в Швейцария (да си знаете). Съдебната ни система ще ви се стори странна, но след седмото дело ще свикнете и ще разберете, че сте виновни до доказване на противното.

Доказването става в ЦУМ на среща с Цацаров – главен наместник на мафията. И за данъците не се притеснявайте, България е данъчен рай! Има една фирма – Лукойл, има десетки милиарди оборот и не плаща нито лев данъци. Остава въпроса с работната ръка. Българи не останаха, но бежанци има предостатъчно. И едно предупреждение, в България най-опасни са клошарите и пастирите, но те рядко се срещат с инвеститори.

ТА , ДОБРЕ ДОШЛИ И УСПЕХ, Г-ДА ИНВЕСТИТОРИ, В ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА!

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук