Докато Боку е в Баку, Цецку отново хвърля всички в оркестъра. Няма умора този човек

Докато Боку е в Баку, Цецку отново хвърля всички в оркестъра.

Няма умора този човек.

Един познат с притеснение сподели, че го е страх да си пусне порно, че оттам може би ще изскочи Цецку и уврежданията ще са доживотни и непоправими.

След като овърша всички ресори на политическия и обществен живот, Цецку насочи око към пенсионерския матриял на Територията, при което интелектулните му проблясъци направо зашеметиха! Та какво си сподели днес Цецку на личната си страница:

„Tsvetan Tsvetanov е в/във Народно Събрание.
5 часа · Sofia ·

Всички български пенсионери заслужават ежедневно да получават нужното уважение, а какъв по-добър начин държавата да засвидетелства своето признание към тях, от това да им осигури достойни и високи пенсии. Това мнение изразих пред възстастни хора от с. Згориград (община Враца), които днес бяха гости на парламента по покана на народния представител от ГЕРБ-Враца Красен Кръстев.

Обясних, че правителството има амбицията да увеличи значително възнагражденията на пенсионерите, но в същото време уточних, че трябва да бъдем много внимателни с какви стъпки го правим, защото всяко непремерено действие може да навреди сериозно на икономиката, която в момента е в подем. Ние искаме да запазим високия икономически ръст и добрата събираемост на приходите, за да може в хазната да постъпват повече средства и държавата да ги разпределя в различни дефицитни сектори – какъвто е и пенсионният фонд.

Истински щастлив съм, че само за два дни видях как хора от различни посетителски групи изразяват своята пълна подкрепа към правителството и управляващото мнозинство в парламента и ни призовават да продължим с плана си за държавен просперитет и да не обръщаме внимание на провокациите на опозицията.“

Първо – да отметна, че в Народното събрание си имат „посетителски групи“. Явно много матриял иска да се включи в тези популярни преди избори посетителски групи. Не като граждани, не като например ученици, пенсионери или друго, а всички в стадото и на посетителска група.

Второ: правителството имало амбицията да увеличи ЗНАЧИТЕЛНО възнагражденията на пенсионерите. Ама май нямало желание. Прочетете внимателно текста по-горе, дълъг е, но блестящо разкрива цялата същност на държавното управление на Територията!

Трето: макар и да имало огромно желание да го направи /тоест да обогати извънредно много пенсионерите/, то това трябвало да стане много внимателно с какви стъпки да го направят, че икономическият подем да не пострада. Направо човекът в прав текст си го каза, че причината да не увеличават пенсиите е притеснение с толкоз много пари пенсионерите да не вземат да плюскат всеки ден луканки и печени прасенца, да се пропият и да го ударят на разврат. По-внимателно с парите, значи, за пенсионерите, лека-полека да свикнат с просперитета!?! Който не оцелее до свикването – от радост ще да е умрял, не е могъл да понесе подема!

Четвърто: За тоз подем, дето пенсионерите трябва внимателно да им се поднася, на стъпки, правителството имало намерението да събира повече пари в хазната и да има по-добра събираемост. И тук благодаря, че не се намери някой от посетителската пенсионерска група да му забие въпроса /а и някой шамар зад врата/, защо тогава опрощават задълженията на мюфтийството, или ги разсрочват? Или пък те, като истински духовни лица, няма да се развалят от многото пари!?!

Общо взето, в рамките на четири изречения Цецку си противоречи четиридесет пъти! И накрая се хвали с признателността на посетителската група! Направо заслужава почетната титла „Доктор хонорис кауза пердута!“

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук