Докато една корумпирана шайка държи в плен държавата, ние всички ще плащаме като попове за техния нестихващ финансов апетит

Още една седмица в Абсурдистан:

– Малко момиченце бе прегазено от кола на новоизлюпен паркинг в Морската Градина във Варна въпреки че от години се обещава, че ще се спре движението на коли в парка. Но интересите на неколцина “богоизбрани” отново са над тези на обществото.

– Ново 1-во място за България –
Електроенергията на свободния пазар в България за 3 юли ще бъде най-скъпата в цяла Европа и с двойно повече от средното за ЕС. До това се стигна след серия от корупционни сделки концентриращи голяма част от електроенергията в няколко избрани фирмички. За бизнеса увеличението е 200%!
Цената на корупцията отново ще се плаща от всички нас.

– Българинът масово отказва да почива на Българското Черноморие и ежедневните километрични опашки на границата с Гърция го доказват. Не осъзнавате ли трагедията на цялата ситуация – имаме си море а ходим в Гърция и Турция.
Мутра бизнес не прави…а цялото море е на мутрите.

– Българите пазаруваме природен газ с повече от 30 процента по-скъпо от пазарните цени в Европейският Съюз.

– Задава се нова брадва – Тол таксите. Те значително ще оскъпят транспортните услуги и стоки. ова официално се прави, за да се съберат още милиард в хазната. Вместо да вземат тези пари от корупционните надценки на олигархията, ние ще ги платим – отново, понеже можем да си го позволим.

– И бонус за финал –
Бойко Борисов каза, че ГЕРБ щели да подкрепят Сергей Станишев за прецедател на ЕП понеже това било гордост. Мила моя майно льо.

Интересен факт – Станишев има Българско Гражданство от 1996-та, тоест той е гражданин на Европа за по-кратко време от живота на Европейският Съюз (създаден 1993та).

Единият бивш член на БКП подкрепя другия бивш член на БКП – нищо ново, сър. Клета клетост. С щипка смях в залата.

Докато една корумпирана шайка държи в плен държавата, ние всички ще плащаме като попове за техния нестихващ финансов апетит.

Скъп ток, скъп газ, скъпо гориво, скъпи шезлонги. 
 Само живота ни, като гледам, не струва нищо…

Кирил Симеонов, Фейсбук