Докато масово Безумието в тази държава продължава, а разни безумци продължават да са на власт и лъжат безумно народа – нищо добро не ни очаква!

Всеки ден, гледайки безумието на българските политици, се чудя на безумието на цял един народ.

Вчера Бойко Борисов във Варна излязъл и казал:

“ – Загубихме изборите за президент, защото не искахме да ги спечелим“

И последвали бурни ръкопляскания от някакви така наречени дясно ориентирани младежи. И толкова бурно заръкопляска всички медии, за великото признание на вожда, че всички забравиха, че те които ама ей така, защото не искали да спечелят, загубили. Само че на изборите за президент лично той си заложи поста министър председател и управлението му за втори път!!!

Но както се казва Безумието е обхванало всички, и даже му ръкопляскат на безумните мисли и празни приказки, буквално лъжи. Колко да не е искал Бойко да си има Мама Президент, било то и пияна Мама, стига да е от неговата партийна банда.

От другата страна едни други безумци, ръкопляскали на една червена лелка с температура близка до умиране. Шест часа била Корнелия на Бузлуджа с 39 градуса температура, трябваше и един шмайзер да и сложат в ръката, за да изглежда още по-величествено пред него безумния избирател.

Защото тя била много щастлива, че не управлявала със „суджуците“, но надали ще има нещо против да управлява с едни други от други задкулисни кръгове.

И докато Безумците на Бузлуджа ръкопляскаха на Безумието на една качила се дори на кон, за да докаже безумието на цялата ни нация, в София вече я свалиха тези, които я направиха председател и вече съм в очакване на новия лидер на червените безумци.

Докато масово Безумието в тази държава продължава, а разни безумци продължават да са на власт и лъжат безумно народа – нищо добро не ни очаква!

Да живее Безумието на цял един Народ!

Атанас Калев