Докато не се промени начина по който хора влизат в политиката – нищо добро не я чака България

В България няма нужда да Протестирате за нищо!!!

Така или иначе, партии като Герб, БСП, ДПС все ще си редят кабинети с вечното участие на кръговете на ДС, които бяха около Царя и Иван Костов.

Вярвате или Не, но дори и служебните кабинети, не се редят от президенти, а от разни кръгове зад президентите и последният цирк се казваше Огнян Герджиков. Когато го направиха, щеше да разследва кабинета на Бойко, когато минаха изборите се оказа, че не само не са разследвали, а са и замитали на Бойко и Пеевски нещата.

Защо, когато всички в България повярват в нещо и му гласуват доверие, то бързо се превръща в същото като онова, което е било изхвърлено?!

Не вярваме в системата, не вярваме и в работата на институциите ни, но също така няма нужда и да протестираме, защото всеки един протест ако не бъде провален, накрая ще бъде яхнат от разни кръгчета и кръгове за съжаление в България е така и всичко е яхнато. В общините от някой местен дерибей, в държавата като цяло от други дерибеи, които нямат нищо против да ни обясняват, колко много са направили за България и всяка сутрин с омразните си физиономии да се пъчат гордо в телевизионните студия.

Подчертаваме дебело, че докато не се промени начина по който хора влизат в политиката – нищо добро не я чака България. Защото всяка сутрин, някой ДС доносник се появява в ефир да ни държи сметка и ни учи на морал как трябвало да се държи обществото.

Интересно ако преди само 28 години бяха изпълнили същите тези ДС доносници волята на Народа и бяха гласували Закона за Лустрацията, днес хора като Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Красимир Каракачанов, Георги Марков, Спас Гърневски, Ахмед Доган, Цецка Цачева, Георги Първанов, Димитър Главчев, Георги Коритаров, Георги Гергов, Корнелия Нинова, Огнян Герджиков, Христо Иванов, Радан Кънев, Божидар Лукарски, Александър Йорданов, Петър Стоянов, Росен Плевналиев, Лиляна Павлова и другите стотици свързани с ДС партийни кадри дали щяха да ни учат на морал и европейски ценности.

Ние сме сигурни, че нямаше дори и да си помислят за политика, а България щеше да е поела по наистина достоен път в който синчетата и внучетата на ДС щяха да плащат за греховете на предците си, не да си играят на политици.

Така че в България няма нужда да Протестирате, няма нужда и да ги гледате, защото в държавата на ДС все още нищо не се е променило, а Демокрацията е само един фарс за плебеите…

И не забравяйте, проекти не свързани с ДС в България не получават подкрепа от никой и никъде.

От екипа зад Страницата Национален Протест срещу безобразията в България