Докато ни уравляват ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАКОНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ!

ГОЛЕМИЯТ БРАТ ТЕ ГЛЕДА!

Колкото е по-голяма диктатурата, толкова законите са по-безумни.

Параноята е издигната на пиедестал и управлява цялата законодателна дейност. Матриялът трябва да се следи, за да не излиза извън границите, определени от статуквото. Да не си позволява да гледа, говори или прави нещо извън това, което е удобно на управляващите.

Големият брат във всеки дом. Дали ще гледате до откат свинските медии и ще се възхищавате на Боку, дали ще гледате кротко порно или състезание по бобслей, правителството ще научава веднага. И съответно ще може да ви притиска, да ви манипулира и да формира мнението ви. Както и да прави профили на неудобните.

Големият брат иска всичко да е под контрол. Включително да свикнем да говорим на новговор. Без тикви, анимационни герои, намеци и казване за апартаменти, корупция и други неприятни неща. Имаме правото само да изразяваме дивият си възторг от управлението!

Телевизиите отдавна вече загубиха правото си да бъдат представители на четвъртата власт. Да бъдат независими и да информират обществото. Те се превърнаха в маши за пропагандата на правителството, опитващи се да промият мозъците на матрияла. Повтарящи мантрата „всичко е прекрасно“, докато пенсионерът, закусващ, обядващ и вечерящ с една кофичка кисело мляко и филия хляб, им повярва.

Аз отдавна не гледам телевизия. Записвам си новините и това, което ме интересува. Но тоталната цензура ме вбесява. Превръщате ни в роби! Превръщате ни В ОВЦЕ! За да не правим проблеми за кражбите ви, за апартаментите ви, за некадърността ви, за това, че ни унищожавате.

И особено ме вбесява предложението актове да се връчват на страницата в интернет на министерството. На кого му пука въобще да влиза там?!? Това е ГАВРА С ХОРАТА! Има си ред за връчване. Защо всеки ЧСИ може да намери всеки един гражданин, а цяла държава да не може!?! Аааа, може, но не ви е удобно. Хората не трябва да могат да се защитят!

Докато ни уравляват ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАКОНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук