Доказала съм, че нямам никакви обвързаности. Абсолютно безкомпромисна съм била към всички!

„Аз никога не съм бягала от тази отговорност.

По мое настояване проектът беше променян.

Направих си изводите, имала съм пропуски, бъркала съм в преценки за хора и ситуации. Но допълнителна мотивация са изводите, които съм си направила”, това заяви в студиото на bTV кметът на София Йорданка Фандъкова в коментар за проблемите в ремонта по ул. „Граф Игнатиев“ в столицата.

„Доказала съм, че нямам никакви обвързаности. Абсолютно безкомпромисна съм била към всички. По мои сигнали са правени тежки проверки в общината и в районните администрация. Това е начинът да се борим срещу негативните явления”, каза още Фандъкова.

Тя заяви също, че не се страхува от напдпреварата с Мая Манолова, нито е изненадана от кандидатурата ѝ. Фандъкова каза също, че няма да усети липсата на Цветан Цветанов като организатор на изборите за ГЕРБ, защото в столицата винаги сами са си парвили кампаниите за вота.

По думите й работата за града е „бягане на дълго разстояние”. „Това не е спринт и затова е важно да се поддържа темпото и да се постигат резултати”, заяви кметът на София.

Фандъкова е получила подкрепата на всички структури на ГЕРБ в София, но заяви, че решението й е лично. Премиерът Бойко Борисов я е подкрепил и тя му благодари за това.

Източник: Petel.bg