Домусчиев обяви, че трябва да внасяме евтина работна ръка, но при нас заплатите са най-ниски

В какъв илюзорен свят живее Кирил Домусчиев, след като иска да вкарва в страната евтина работна ръка. Нима той не знае, че евтината работна ръка е именно в България?

Той явно възнамерява да разчита на мигранти от Сирия, Ирак и Афганистан или от Северна Африка, каквито са регистрираните в бежанските лагери у нас. Интересното при тези мигранти, които са обявени за „евтина работна ръка“ е, че не искат да работят дори и за 1000 лв. заплата. В същото време средната работна заплата в страната за 2016 година е 954 лв. Да не говорим за обслужващия персонал в бежанския лагер в Харманли, който чисто взема около 350 лв. на месец.

Та господин Домусчиев, господин Чорбаджия, не знам за каква евтина работна ръка говорите, че щели сте да внасяте, освен да сте намерили някое африканско племе, което да е готово да работи без пари, срещу храна и вода.

Всъщност вие какво искате от българите по точно? Искате да работят без пари, а ако не го правят ги обвинявате, че били мързеливи. Трябва да сте наясно, че с вашите смешни заплати, които предлагате, е възможно само българин да бъде излъган, затова уважавайте народа, който сте го превърнали в покорни балъци.