Досега държавата ни е нямала по-успешен премиер от Борисов, затова той отново ще управлява след изборите

„Партиите трябва да се съобразяват с мнението на хората и независимо дали им харесва или не, трябва да въведат и мажоритарния вот, и рязкото намаляване на партийните субсидии“.

Това заяви бившият министър на здравеопазването Десислава Атанасова по бТВ.

Според нея всички партии, които са заели позиция срещу ГЕРБ в парламента, са заели и позиция срещу българските избиратели. Тя припомни, че 2,5 милиона българи са гласували за референдума на „Шоуто на Слави“, като единствено от ГЕРБ по нейните думи са се съобразили с него.

Тя каза, че по адрес на ГЕРБ са се изговорили много лъжи и са се казали много неистини. Първо беше, че управляваме с ДПС, което всички видяха, че не е така. Сега същото го твърдят и за Слави Трифонов, а ние само искаме да спазим волята на народа, коментира Атанасова.

Десислава Атанасова допълни, че 2,5 милиона българи, които са гласували за референдума са повече от гласувалите за президента Румен Радев. Това според нея е много важен факт, който не трябва да бъде пренебрегван.

Тя е на мнение, че по-успешен премиер от Бойко Борисов е нямало в нашата история.

„Досега държавата ни е нямала по-успешен премиер от Бойко Борисов, затова е логично отново той да е начело на един кабинет след изборите” допълни Десислава Атанасова.