Досега, след изминал половин век в празни приказки на некадърници и корумпирани бюрократи, кого точно хванахте бе, Радев?

Валентин Радев, министър на МВР: „Колкото повече ни следят, слушат – законно, толкова по-добре, защото ще хванат лошите – тези, които ни мислят лошото.“

Досега, след изминал половин век в празни приказки на некадърници и корумпирани бюрократи, кого точно хванахте бе, Радев?

Колко милиарда похарчихте за тази голяма нула?

Къде отидоха тези пари?

Кой понесе някаква отговорност?

Айде да започнем днес поне от върховете, не от низините, а!?

Като гледам какви постове е заемал досега този човек си мисля само едно. Такъв тип примитивно мислене е удобно за всички. Подобни празни откъм експертиза лица са толкова набити в цялата ни държава на всякакви позиции, че държавното тяло е невъзможно да съществува. То е нездраво, лоясало и потънало в престъпни практики. Кой точно да защитава законът? Кой?

В тази среда и жабата става цар. А блатото й се обявява за крепост. Жабокът-цар кряка, омазан в тинята, а останалите блатни животинки пригласят на жабешкия оркестър.

Така не се прави държава, нито се защитава. Така се руши – тенденциозно, злонамерено и методично. Трябва да намерим вярно и правилно решение, длъжни сме…

Николай Марков, Фейсбук