ДПС гласува лукаво, все за запазване задника на ББ, защото реалният премиер на България се казва Делян Пеевски

Европейската Народна Партия е вече осветен агент, внедрен в Европейския парламент и може спокойно да излезе от нелегалност!

Като за начало да смени името си и да се нарича Азиатска Олигархична Хунта /АОХ/.

Много ще й прилича, особено с дейността им на Балканите, пък и може да се сдобие с нови симпатизанти – все убедени азиатци. И докато ДПС гласува лукаво, все за запазване задника на ББ, дори на европейско ниво, няма как да бъде друго, защото реалният премиер на България се казва Делян Пеевски – работодател и главен ментор на онова нещо.

Чувам из пазара, че се случват разни работи в Сараите и дано няма изненадани от следващите напълно закономерни събития, защото сами знаете, че рибата се вмирисва от главата. Вярно е, че има луксозни храни, които се правят от вкисната и развалена риба, но не по нашите ширини. И не е никак по наш вкус! Други сме.

Важно е ние да сме здрави пък кой, какво и кога е Божа работа. Както е казано: Помогни си сам, за да ти помогне и Господ. И когато застоялата вода в блатото започне да се раздвижва от Небето, означава само едно – ще става лечебна. Такъв е живота – несправедлив! И много опасен.

Все някога ще те изненада.

Николай Марков, Фейсбук

Европейската Народна Партия е вече осветен агент, внедрен в Европейския парламент и може спокойно да излезе от…

Публикувахте от Николай Марков в Петък, 9 октомври 2020 г.

<