Държавата действа като завоевател на Територията, като крадец, който ограбва имуществото, убива стопаните и бяга с плячката

ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ НАРОДА

Българите имаме враг. Собствената ни държава. Подобно на ракова клетка, част от собственото ни тяло, която ни убива. Бавно, мъчително и безкомпромисно. И никакви терапии не помагат вече.

Дори не се впечатляваме вече от ужаса. Това е страшно. Също като хора, преживели жестока война – човешкото претръпва, ужасът вече има нормални измерения, защото всеки ден живеем в него. Тези дни едно детенце почина, защото не дойде негов ред за трансплантация. Преди месец двама българи, работили цял живот, умряха от глад и от студ. Всеки ден българи ровят в кофите за боклук, за да намерят какво да ядат. Дори вече не ги забелязваме. Приемаме за нормално, че хора биват убивани за пет лева или ограбвани посред бял ден. Приемаме за нормално новината за поредната жертва на лекарска немарливост. Приемаме за нормално поредната смърт на дете, на възрастен и то по причини, забравени от десетилетия. Приемаме за нормално хора да живеят на улицата в картони. Да ровят в боклука и да ядат. Приемаме за нормално политиците да си купуват нови джипове с нашите пари, докато дават по 40 лева коледни бонуси на най-бедните пенсионери…. Новините за поредната ужасяваща смърт само я отчитаме като статистика, като я лайкваме с ядосано или тъжно човече.

Държавата ни убива. По различни начини. Поставя ни в екстремни условия, в които е невъзможно оцеляването. Цялата политическа воля и енергия са насочени към концентрация на всички парични потоци към управляващата шайка, в която са ножа, хляба и сиренето. И която точно като раково образувание е превзела всички части на държавата.
Вече целта на държавата не е бъдеще на народа, а неговата ликвидация и изгодната продажба на имуществото. Справят се успешно! Вече сме под седем милиона, от които неизвестно колко са българите, не ни съобщават, за да не ни плашат и спокойно в кома да си изчакаме края.

Държавата има пари за магистралите, но няма пари за децата, които умират, за пенсионерите, които цял живот са работили, а гербавите откраднаха парите от пенсионните фондове. В АПИ имат пари за джипове, но нямат воля да назначат поне един човек, който да разбира от нещо.

Полицията има една-единствена функция – да пази властта. От всеки, който посмее да се противи. Убийствата на хора от недосегаемите не ги впечатлява, просто поредната статистика. Прокуратурата следи само за тези, които застрашават политическото статукво. Включително с приетите вече срамни тайни арести. Саморазправа с българския народ! Това е реалността.

Държавата действа като завоевател на Територията, като крадец, който ограбва имуществото, убива стопаните и бяга с плячката. Законите се създават по начин да не могат да бъдат спазвани. Така че винаги да си в нарушение. Докато накрая ти става все едно какъв е законът. Докато не те отвратят от демокрация, правила и законност. ДОКАТО НЕ ТЕ ОТВРАТЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ!

Държавата срещу българите! Победител няма да има….само че, докато има българи, я има България. Ако няма българи, все тая…държавата ще е просто една територия.

Елена Гунчева, Фейсбук