Държавата е кочина, в която Бойко, Цацаров и Пеевски са превзели цялата финансова, изпълнителна, институционална и съдебна власт

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СРАВНЕНИЕ!

ЮНИ 2014г. – посредника Гриша Ганчев вози в багажника на колата си банкера Цветан Василев в гаража на къщата на Бойко Борисов – Буда, бивш и бъдещ премиер на Републиката.

Темата – Василев иска помощ за спасението на банката си, припомняйки на Борисов как му е дал по неговите хора Сталийски и Пеевски над ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА. Борисов се сърди на Василев, че с Бареков и неговите хора са му правили серенади под прозорците, а за парите се прави на ударен. Посреедника Ганчев само седи и слуша.

РЕЗУЛТАТА – Банката КТБ е фалирана от Борисов и хората му – Пеевски, Цацаров, Писанчев, Искров и тн. Борисов се връща на власт, покрива следите за фалита на банката и доразграбва заедно с Пеевски активите и. За народа остава сметката за няколко милиарда.

МАРТ 2017. – посредника Георги Гергов организира среща в офиса си на бизнесмена Дончев с главният прокурор на Републиката Цацаров.

Темата – (според двете страни) Дончев иска съдействие от Цацаров във връзка с някакви прокурорски проверки срещу него. Цацаров разпитва Дончев за участието му в собствеността на една телевизия и за финансиране на една партия. Цацаров споделя дразението си от публикуваните карикатури по негов адрес във вестник собственост на Дончев, казва му , че телефона му се подслушва и че за това го информират службите. Посредника седи и слуша.

РЕЗУЛТАТА – ние се въртим в един омагьосан кръг на скандали, гейтове и интриги, а междувременно държавата ни е превърната в кочина , в която по гаражи, багажници и частни офиси шепа мутри, ченгета и олигарси решават съдбата на народ, държава, разпределят се и ограбват милиарди, договарят се далавери, схеми , дела и проверки. Кой да бъде ударен,на кой какво да се даде, кой е разследван, подслушван и тн.

В това време по сто хиляди млади българи бягат от държавата-кочина годишно. Бягат от властта на свинската мафия. В това време българите събират левчета за да си оперират и лекуват децата, а дебелите харчат милиони народни пари, за държавна охрана возещи се в черни джипове и пазени от НСО като мутренски босове.

За да добие сравнението завършен вид ще ви напомня и за срещата на Владислав Горанов в едно кафе с корпулентният бизнесмен Делян Пеевски. Така получаваме ясен образ на държавата-кочина, в която Бойко-Цацаров-Пеевски е превзел цялата финансова, изпълнителна, институционална и съдебна власт. И не се опивайте да върнете младите хора в България, никой не иска да живее в кочина. Ами първо трябва да разрушим кочината, да изринем боклука и да си подредим държавата.

БОЕЦ искаме само едно – държава в която главният прокурор повдига обвинения на корумпирани чиновници, бизнесмени и политици, а не ходи в офисите им на крак за да пие кафе с тях. И да ни управляват политици, при които не ходят банкери скрити в багажници на коли.

И още нещо, всички тези боклуци да си платят за престъпленията и разсипията на държавата. Токова, дано се замислите…

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук