Държавникът не може да има психологически профил на недоносче

Панорама. В интерес на истината Плевнелиев си е мислил не толкова лоши неща. Чудя се само как е възможна симбиоза, между такива мисли и хронична инфантилност!?

Лековат човек. Държавникът не може да има психологически профил на недоносче, защото именно този профил стои в ръцете на всеки друг държавник с когото се среща.

Включително и на английска кралица!

Наблюдавам глуповато въодушевление и в наши съграждани, които се хранят със словестен планктон. Не разбирате ли, че държавна политика се прави само и единствено чрез стратегия и подготвени за реализирането и държавници и политици.

По друг начин ако не беше смешно, щеше да бъде жалко!

И ако все пак се възбуждате от печатите на един или друг наш „държавник“ поставени върху други държави при факт, че самия той се рее по вятъра независимо от посоката, ние като държава ще продължим да бъдем детско хвърчило, което весели децата, но не и ракета с безупречна треактория и цел. Да воюваш, не е простото действие да хвърляш думи в очите на отчаяни хора!

Първо се създава школата, след това опита и накрая успеха!

Всичко друго е обикновена суета, която опитните играчи на световната сцена ще употребят срещу нашите държавни интереси и в своя полза. Никакъв морал и ценности няма да ги спрат, защото не тези неща движат света, а интереса. Аз също не бих се колебал дълго при подобна възможност.

Николай Марков, Фейсбук