Един тиквойн е равен на десет конфискувани биткойна

„От Мюфтийството тачат Плевнелиев: Получава наградата ”Ходжазаде Мехмед Мухйиддин ефенди” наградите Ердоган, за цялостно творчество!

Пред #КОЙ се доказва шефът на КОНПИ, запорирайки къщата на Прокофиев. Няма въпрос.

Вероятно трупа точки, за да поеме новата структура за ‘борба’ с корупцията.

Не че Радев ще извади нещо по – читаво от късата пейка на Паси.

Шушана в изпълнение на Сталинка и Борисов. Безценно.

Сцената на биг брадър, всъщност е умален проект на България, в нея си имат „електорат“, „бит“ и „правителство“, което създава правилата за живот в интериора и раздава порциите, всъщност заработвани от обитателите, посредством отказ от нравственост и ръфайки най-слабите, или отказващите да деградират.

Естествено, най-разумният подход е или да се озовеш в „народните“ обятия срещу сериозен хонорар, или да живееш извън къщата – България.

Помня, че в краткия мандат на Орешарски се беше оформила сериозна заплаха към развалянето на концесионния договор с Веолия, много симпатичните и разбиращи от всичко протестъри, сложиха прът и в тази инициатива с безумните си прояви, под разбиращия и благ поглед на гаджето на синоптичката Банова.

Днес водата отново скача, а аргументът е, че софиянци са забогатели според справка от НСИ.

Един тиквойн е равен на десет конфискувани биткойна

Българското председателство ще мине под мотото – „какво ще кажат чужденците за нас“.

Колкото Фандъкова става за кмет, толкова и Радев става за президент и не стига, че не стават, а и не желаят да чуят нищо повече от комплимент за себе си, като са се наобиколили със същите, като тях..

Българите нямат конвенционални пари, обаче се вълнуват от биткойни, а пък думата блокчейн са я научили оня ден… изобщо спецове.

Георги Дренчев, АФЕРА.БГ