Единственият път е да се освободим от поробителите и вредителите. Намират се в парламента

Вие или се правите, че не разбирате, или наистина сте проспали последните 30 години от политическия живот у нас. Държавата ни отдавна е чужда собственост и дори със свещ ще ми е трудно да намеря водачи с българско самосъзнание и принадлежност.

Битката вече не е дали ДОСТ И ДПС ще влязат в парламента. Това елементарно ниво играчите отдавна го минаха. Те вече искат да официализират със свои лидери с небългарски имена завладяното, защото от дълго време притежават всичко! Досега ползваха за парлама хора с български имена.

Окупирали са Ви институциите. Окупирали са Ви властите. Окупирали са Ви администрацията. Окупирали са Ви териториите за свободно мислене и изразяване на гражданска воля. Врагът отдавна се разполага с бъдещето Ви!

Хайде наздраве! Пуснете бюлетина без идентификационен номер, защита или персонален код в кутията на мечтите. Хвърчащи листчета за романтици.

Единственият път е да се освободим от поробителите и вредителите. Намират се в парламента. Там си живуркат в комфорт и благоденстват вече 25 години. Някои хора тук ме поправиха, че вече са 70 години. Битката им е за голямата хапка. Човек яде, яде – пък се нахрани и с малко хлебец и водица. Кибиците в НС десетилетия не се налапаха. Все са гладни, ненаситни и кръвожадни. Как не Ви стигна, бе?!

Цвета Кирилова, Сдружение Азбукари