Единственият шанс тази държава да тръгне напред е като отпушим съдебната система

БОЙ ДО ДУПКА!

Защото така трябва и защото това е начина! БОЕЦ В АКЦИЯ!

Днес, две минути преди края на работният ден БОЕЦ внесохме в Инспектората към ВСС втори сигнал срещу Сотир Стефанов Цацаров, прилагайи 17 страници доказателства и конкретни документи уличаващи го в системно неизпълнение на служебните задължения, злоупотреба с власт, участие в ОПГ, прикриване и разтваряне на чадър над лицето Делян Славчев Пеевски, по отношение на подадени срещу него сигнали.

БОЕЦ изискваме от ИВСС образуване на проверка срещу Цацаров и неговото отстраняване от поста, с достатъчно законови аргументи. Сигнала, заедно с приложените доказателства и документи ще бъде изпратен и до европейските институции.

Правим го защото трябва. Но не очакваме мафията да посегне сама на себе си. Нужни са и реални, физически действия. Блокиране на Съдебната палата и недопускането на Цацаров да влезе вътре. Всеки ден, без отстъпление, докато не постигнем целта си.

Нека „дебелия“ почне да ходи на работа през задните входове, помним Орешарски, знаем до какво води това.

Единственият шанс тази държава да тръгне напред е като отпушим съдебната система.

За да се случи това, трябва да отстраним човека подчинил съдебната власт на мафията на Борисов и Пеевски и превърнал прокуратурата в мутренска бригада!

Без справедливост и правосъдие няма държава. Без Истината няма свобода. А за свободата си сами трябва да се преборим. БОЕЦ водим тази битка.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук