Едно дете се нуждае от вашата помощ

Здравейте добри хора! Нуждаем се от вашата финансова подкрепа! Освен на банковата сметка, която е BG81UNCR70001521373481, титуляр Божидар Георгиев Спасов, от днес Бобчо вече има дарителски DMS номер.

Подкрепете Боби на кратък номер 17 777, с текст „DMS BOJIDAR
Информация има на линка – https://dmsbg.com/8369/dms-bojidar-spasov/.

Стойността на 1 SMS е 1,00 лев за абонати на Теленор, VIVACOM и Mtel. Моля , изписвайте на ЛАТИНИЦА ,както следва:“DMS BOJIDAR“

Полина Божилова – за връзка с майката на Боби.

Може също и да поситите страницата на Боби във Фейсбук – Да помогнем на Бобчо

Божидар Спасов е на 11 год., от София. На 8-месечна възраст му е поставена диагноза „Детска церебрална парализа, квадрипирамиден синдром – тежка степен”. Детето развива и тежка форма на епилепсия, резистентна на лекарства. Вече 10 години рехабилитацията е непрекъсната, провеждани са му и многобройни други терапии, както и медикаментозни лечения, но лекарите признават, че терапевтичните възможности вече са изчерпани.

Родителите на Божидар получават предложение от Лив Хоспитал, Турция, за 3 курса вливане на собствени стволови клетки и един месец рехабилитация. Стойността на лечението е 38 000 щатски долара. Център Фонд за лечение на деца в чужбина (ЦФЛДЧ) отказва финансиране, тъй като се касае за експериментален метод на лечение.