Едно време комунистите строяха огради дето дори зайците не можеха да минат, а сега ограда за 160 млн. лв. всеки е минава

„А това, че може да се преодолява една ограда, тя и Берлинската стена се преодоляваше и от Алкатраз са бягали“.

Каза Вожда.

И сега ще кажа аз.То тая работа не е като фалирането на банки или разтриването на ушите на Тодор Живков. А едно време какви комунисти имаше и какви огради строяха! Дори зайците не можеха да минат. Берлинската стена беше като оградка на детска градина. На един избягал имаше сто убити. За Алкатраз не знам от къде си чул, не го пише във Винету. Да се върна на оградата.

Не може народа да плати 160 милиона лева за ограда и да му се каже „ми минават си бежанците, то и през Берлинската стена са минавали“. Трябва да се каже на народа истината. И на Меркел трябва да се каже. А истината е следната – Оградата бе направена за да се откраднат едни бързи пари от изграждането и и което е по важното, да се канализира потока на бежанците, за да го контролира мафията. Да си минават на определените места, да си плащат и да си заминават. И ако някое цигане ги пребие по магистралите Му, ще кажем, че и от Алкатраз са бягали и ще продължаваме да прибираме парите на бежанците. Нали така, Буда? А парите са добри. Пет хиляди бежанци на месец по 5000 евра са около ДВА МИЛИАРДА ЛЕВА от 2013г. до сега. Добри пари. И как при тази далавера ще се поставят камери, техника за наблюдение и тн? Та нали ще пропадне далаверата! И затова обществените поръчки за тази техника по отпуснатите от Европа 160 милиона ще се бавят до безкрай.

За този грабеж и Живков може да ти завиди, Бойко. В следващият живот той ще ти разтрива ушите.

Та това е, управляват ни мафиоти, престъпници и контрабандисти, който разбрал, разбрал.

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук