ЕНП с просташки поучения са си въобразили, че могат да посочват за кого да гласуват българите

Някакъв Антонио Лопес написал писмо на Корнелия Нинова от името на ЕНП. Безцеремонно, с леко просташки поучения, предназначено за полуинфантилна публика.

Нинова трябва да благодари дълбоко на този Лопес. Винаги щом шефовете на тази ЕНП са се опитвали да влияят на вота в България, те са предизвиквали обратния за очакванията им ефект. Когато Костов се насочи към втори мандат, тук дойде един Вилфрид Мартенс, който под път и над път обясняваше какъв лидер е Костов и как ние трябва да го преизберем. В резултат СДС потъна в политическото небитие и никой оттогава не ги взема насериозно в сметките.

Преди президентските избори 2016 тук се развяваше един Дол, Жозеф Дол. Той хвалеше и прегръщаше Цачева и с непоколебима увереност настояваше, че тя ще бъде избрана. Несъмнено!

Изборите минаха….

Сега и този Лопес си е въобразил, че има влияние върху българския избирател и може да му сочи за кого да гласува. Горкият, той не знае, че ако един кандидат е подкрепян от чужбина, българите ще гласуват срещу него. Ние имаме традиции, Ваша милост и е хубаво да се запознаете с тях. Ако наистина искахте да навредите на кампанията на Нинова, трябваше да се срещнете с нея, да я прегърнете, да я похвалите и сигурно не малко хора щяха да откажат подкрепата си за БСП. А Вие, какво?

Васил Василев, Фейсбук