Фактът, че ГЕРБ и Борисов ни управляват за трети път, означава само, че ние сме общество, съставено от мазохисти и безумци

Много е интересно, че Борисов и ГЕРБ за трети път са на власт и чак сега откриват нередности в ЗДП и Правилника за прилагане на Закона за движение по пътищата.

Актовете на КАТ падали в съда, тъй като в ЗДП и Правилника за неговото приложение пишело, че кръвните проби за алкохол трябвало да се правят от лекари, а пък когато ги правели медсестри, се нарушавал закона и правилника.

Колко десетки и стотици години би трябвало да си на власт, за да проявиш инициатива тази глупост да се заличи?

Изумителни са управленските прозрения на Борисов!

Този индивид е толкова елементарен, че не бива да му се поверява управлението дори на склад на „Топливо“, камо ли да се остави в ръцете и семплия му ум управлението на цяла държава, колкото и малка, бедна и ограбена да е тая държавица.

Фактът, че ГЕРБ и Борисов ни управляват за трети път, означава само, че ние сме общество, съставено от мазохисти и безумци. И глупашкият ни оптимизъм се изразява в това, че имаме наивната надежда как някой ден Борисов ще се научи да управлява държава и население. Но, докато той се научи, ние ще изчезнем. Завинаги. И по единично.

Любо Кольовски, Фйсбук