Фейсбук свалиха страницата Национален Протест срещу Безобразията в България

Днес, гласът на свободното слово в България беше буквално убито от Фейсбук!

Страницата, която осем години всеки ден показваше неправдата и истинското лице на българската политика и крадливите политици, беше свалена от Фейсбук по молба на българското правителство!!!

Явно на някои хора нервите им не издържаха, и се уплашиха, че всичко онова, което те наричат Фалшиви Новини накрая се оказва Истина, а Национален Протест страницата никога не я спестява на хората и винаги седяха на страната на Неоправданите. След осем години за втори път ги свалят и предният път се върнаха, но този път с тези служби и политици в България да се завърне страницата е въпрос на помощ от много хора.

Екипът зад страницата се опитват да се свържат с хора в централата на Фейсбук и да върнат страницата на Българите, но шансът да го направят от Фейсбук вече е почти нулев, защото този път нещата са поръчани от политици с имена Лиляна Павлова, Мария Габриел, Цветан Цветанов, Валери Симеонов, Владислав Горанов и още много радетели за свободата на Словото!

Както знаете Национален Протест са мрежа от страници и сега те започват кампания срещу политиците в много страници и групи и ако досега нещата се четяха споделени само в страницата им, сега ще се появяват навсякъде из мрежата!

На Война като на Война са казали хората, време е да видят нашите мили управници, какво означава истинска война с тях и хората зад национален протест ще им я дадат!
От днес всеки един от Вас, който осем години четеше в страницата Национален Протест срещу Безобразията в България, може да се чувства поканен да стане участник във военните действия срещу политическите партии в България и политиците!

Пращайте доклади да възстановят страницата! Разпространете новината за случилото се и бъдете готови да чуете, кога къде и как хората зад Национален Протест срещу Безобразията ще нанесат своят удар срещу политическата мафия в България!
Хак Нюз ще е флагмана сега и който иска да ни намира да се информира засега през блога!

от Екипът зад страницата Национален Протест срещу Безобразията в България!