Г-жо Фандъкова, насметете тези ояли се копеленца и ги подгонете по пътищата да си свършат работата

Пък Фандъкова нямало да плати чистенето за Цариградско шосе, понеже не се било състояло… А за заснежените подстъпи към подлезите и струпването на сняг по средата на стълбите, за непочистените тротоари, които непрекъснато се опитват да ни обяснят, че били „наша работа“, а не на фирмите за почистване…

Та ние, дето плащаме в действителност милиони от данъците към общината за почистването от сняг всяка година и знаем наизуст, че парите през договорите за чистене се обсебват едни комисионни, измервани в стотици хиляди левове, а на всичко отгоре ходим с изпочупени крайници ВСЕКИ ПЪТ, когато падне сняг, ние какво да направим с Вас и Вашия екип, г-жо Фандъкова? Имате ли представа от управление въобще?

Не се чака, г-жо Фандъкова, някой друг по желание да задейства снегопочистването. Очаква се от Вас, г-жо Фандъкова, да ги насметете тези ояли се копеленца и да ги подгоните по пътищата да си свършат работата. Ако не можете, поради характерови особености, да вършите мъжката работа, оттеглете се, без бой, докато не сме наскачали по площадите.

Не знам мъж или жена трябва да е следващия кмет на София, но задължително трябва да си вземе обратно чистенето на столицата. Тази дейност трябва да се прави от общинска фирма и никакви частници вътре. Частниците за да пипнат договор, са готови да връщат пари на тоя, който им го е осигурил. А после, понеже са си платили, правят каквото си искат. Или по-скоро – нищо не правят, само крадат парите за чистене. Крайно време е ца обобществяване на средствата за производство.

Нора Стоичкова, Фейсбук