Г-н Борисов, обръщам се към Вас най-добронамерено, да си ходите от властта!

Г-н Борисов, за тъпи ли ни смятате?

Ако има нещо тъпо, е начина по който се придобива ЧЕЗ, от която завися аз и още половин България

Безобразието, което се случва със сделката на най-голямото ЕРП в България е недопустимо! Премиерът Бойко Борисов безкрайно подцени интелигентността на българския народ и вроденото му чувство за самосъхранение. Няма и общественик, който дълбоко да не се е възмутил и притеснил от безочието, с което се отнася по случая премиера и правителството му.

Разбра се от Генерал Атаносов, че мъжа на Гинка е стар познат на ДАНС. Други разкриха връзка с групировката СИК. Председателят на БСП директно каза, че по предварителна информация Бойко Борисов стои зад сделката. Фирмата, закупила ЧЕЗ като параван дължи пари на държавата, твърдят и разследващи журналисти.

Слушам врели-некипели как в сделката не може да се намесва правителството, защото била от частен характер. В същото време електропреносната мрежа е от значение за националната сигурност, но видиш ли ти Гинка става собственик на същата национална електропреностна мрежа.

Г-н Борисов, за тъпи ли ни смятате? Ако има нещо тъпо, е начина по който се придобива ЧЕЗ, от която завися аз и още половин България. Баламосвате ни и пак вкарвате офшорки за параван. До сега търпях заедно с по-голямата част на българският народ, но всяко нещо си има граница! Обръщам се към Вас най-добронамерено със съвет да си ходите от властта. Десет години ваше управление стигат. През тези години народа плати достатъчно всички кражби и грабежи от вашето обкръжение. Излишно е да споменавам банката КТБ и много други престъпления, платени от нашият джоб на данъкоплатци. Опита да ни убедите, че нямате нищо общо с престъпленията, на които сме свидетели в този период са без покритие и не Ви вярвам! Ако нямахте общо, щяхме да сме свидетели на осъдени и затворени виновници, където им е мястото. В противен случай сте просто некадърен и опасен за управлението на държавата. С ЧЕЗ няма да Ви се размине. Ако остане и най-малкото съмнение, че стоите зад сделката на Гинки и калинки пролетта чука на вратата и площадите ще бъдат пълни от угнетени, протестиращи българи. Вече няма да има недоволни от бедност, пенсии, здравеопазване, корупция, съдебна система, липса на свобода на словото, Пирин, детско насилие, престъпност и убийства, а от Вас и само от Вас!

Ако не премахнете всяко съмнение за участие в този грабеж и имате чувство за самосъхранение, си тръгнете доброволно с достойнство, колкото ви е останало. В противен случай ще е с общобългарски протести за Вашето отстраняване. Там ще съм и аз.

Кристиян Коев, MigNews.info