Гамизов изтрещя, бил отровен от Путин

В социалната мрежа „Фейсбук“ циркулира откровение на енергийния лобист Стефан Гамизов, което предизвика вълна от ирония и съвети за спешна среща с личния лекар.

Ако енергийният експерт беше дал повече подробности за сполетялото го нещастие, коментарите вероятно щяха да бъдат по-мили, съобщава Епицентър.бг.

Цитираме текста без редакторска намеса:

„Никога не съм споделял, че преди една година и половина бях отровен с антраксов токсин в Цюрих.

Оживях само защото медицината в Швейцария се оказа светкавично бърза, а личният ми лекар, макар и със съмнения като истински британец, знаеше, че може да се случи нещо подобно.

Случи се на 13.09.2016 година. Явно, който пречи на Путин умира – някой в катастрофа, друг се самоубива, трети е отровен с нервно-паралитичен газ “Новичок”, а мерзавците-рубладжии строят “потоци” и ядрените му централи.

До днес си мълчах по много съображения, включително, защото не исках да се знае, че има последствия за здравето ми. Но след случилото се във Великобритания, вече съм убеден, че това, което извърших през 2009, 2012 и 2014 години срещу руските военни проекти в енергетиката в България, няма да ми се прости.

Но още повече няма да ми се прости това, което ще извърша тепърва… #Бог #България #Родина #Свобода #Достойнство