Георги Кадиев от Смолян (пребитото от цигани момче) Филип Камбуров и Семейството им БЛАГОДАРЯТ на всички за Чудото, което Направихте!

Здравейте, приятели от България и от чужбина!

Искам да ви изкажа огромната си Благодарност, защото просто не намирам други по – силни думи, с които да изразя чувствата си, за това, което направихте за брат ми, мен и семейството ни.

Ние, може би сме най-щастливите хора на света в този момент, защото брат ми вече се изправя, разхожда се и дори излиза навън,за да се среща за кратко с приятели.

Пиша всичко това, осъзнавайки какво чудо направихте, Вие хилядите непознати за нас хора БЪЛГАРИ, които помогнахте на нашето семейство да повярва в чудеса. Благодаря е най -малкото, което мога да кажа, но това е думата, която мога да повтарям с часове. Искам също така да ви уведомя, че концерта „НИЕ СМЕ СМОЛЯН – НИЕ СМЕ БЪЛГАРИЯ“ засега по -молба на брат ми Георги Кадиев ще се отложи за неопределено време, докато се почувства достатъчно силен, за да присъства и той, за да може да Ви, БЛАГОДАРИ ЛИЧНО.

Още веднъж БЛАГОДАРЯ от негово име и от името на цялото ни семейство за чудото което направихте за нас.

Сълзите на Благодарност напират в гърлото ми, защото ако не бяхте всички Вие, надали щяхме да се справим. БЛАГОДАРИМ ВИ.

Филип Камбуров